Hvor ble tida av? Tre dager har flydd avsted som en vind – men kjenner vi ordentlig etter, kommer alle opplevelsene ramlende frem. Hva har vært din favoritt så langt?

I dag, lørdag, runder vi av årets festival med et program der piknik må sies å være en fellesnevner. Men aller først er det på ny tid for Street Parade! Møt opp på Torvet og ta del i paraden, eller finn deg en plass langs ruta og få med deg moroa. Stoppesteder underveis er ved fontena utenfor Løveapoteket, ved Café Victor i Pollen og ved Solsiden på Langbryggen, før vi til slutt ender opp på Poppes plass. Når lyden fra paradeinstrumentene toner ut rett før klokka 13 kan vi flytte blikket ut på skuta som ligger fortøyd ved plassen, på den improviserte scenen der tar «gutta» i Lillegaard Trad Band plass og serverer oss jazz i beste New Orleans-stil.

Men sa vi aller først? Det stemmer jo ikke! BarneStreet åpner allerede klokka 11, og de morer seg med alle aktivitetene sine før det er tid for å benke seg i trappeamfiet for å la seg forundre og fornøye av Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow! Vi er spente på hva slags antrekk gjengen i BarneStreet har funnet frem til Bare Egil – den som møter opp får se! Konsertstart klokka 13.

På ettermiddagen inviterer vi dere til Hisøya. På Guldsmedenga ligger Båtreppen, og der blir det trippelkonsert: først Båtreppen-eier Tor og hans musikkvenner, deretter Jonas Alaska og Fadnes i tur og orden. Det blir salg av drikke på stedet, men du kan ta med mat, og noe å sitte på.

Oldefars kanon (foto: Birgit Fostervold)

Oldefars kanon (foto: Birgit Fostervold)

Aller siste konsert for i år finner sted i parken på Teaterplassen. Her blir det hjertelig gjenhør med den allsidige gjengen i Oldefars kanon. Vi håper å se deg der!

Fullt program med alle detaljer og billettlenker finner du her.

Bildet i toppen er fra Jørund Vålandsmyr og Menigheten på Båtreppen i 2020 (foto: Birgit Fostervold)

Del på: