Skal du på konsertene med Bjørn Eidsvåg og Stein Torleif Bjella på Hove? Vi gleder oss så!! To flotte historiefortellere på en og samme kveld, kan det bli bedre?

Vi har viktig informasjon til deg: scenen i amfiet er dessverre ikke resertifisert, og vi flytter derfor konsertområdet noen hundre meter. Rett innenfor portene til Hove leir finner du en deilig gresslette med utsikt mellom trærne ned til rullestein og havet. Her setter vi opp en mobil scene, og rigger området for deg og alle de andre som kommer.

Ny scene for Hove-konsertene

All tidligere informasjon om disse konsertene er fremdeles gyldig: samme tidspunkt, samme artister, ta gjerne med noe å sitte på (men tenk på de rundt deg, her er det flatt) – ta også med piknikteie om du ønsker, men medbragt drikke er ikke tillatt.

Del på: