Konsert med CC Cowboys – samarbeid med ØIF Arendal!

ØIF Arendal og Canal Street inviterer til konsert med CC Cowboys! Det blir barer, kiosker og serveringssteder og god førjulsstemning lørdag 12. november i Sparebanken Sør Amfi.

Dørene til konsert åpner kl 19:00. Julebord fra kl 18:00.

Julebord-pakke 1:

Book årets julebord som privatpersoner, vennegjenger eller firma. Kr. 995,– for konsert, julebuffet og transport fra Sparebanken Sør Amfi til byen. Dørene åpnes klokka 18:00.

Julebord-pakke 2:

Det er fullt mulig å bestille kun konsertbilletter. Billettene koster 550,–. Dørene åpnes klokka 19:00.

Billett/bestillingsinfo:

–Vi har savnet dere! Vi har ventet på dere! Nå er tiden kommet, nå skal vi treffes! forteller Magnus Grønneberg.

Det er et godt uthvilt CC Cowboys som etter frivillige og ufrivillige pauseår endelig skal ut og spille igjen. Bandet har brukt de siste årene til å gå inn og ut av studio, skrive nye låter og øvd på gamle låter. Nå er bandet endelig klar for en omfattende aktivitet. –Lyden og synet av publikum, med allsang, liv og applaus, dere er ønsket, ventet og savnet. Håper vi sees! sier Grønneberg.

CC Cowboys har turnert uten stans i tre tiår og blitt en del av det norske folks felles identitet. I 2022 slipper bandet ny musikk og et forsterket liveband gleder seg til å legge ut på veien med nye og gamle favorittlåter i repertoaret. CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum. Sommeren 2021 spilte CC Cowboys fire konserter sammen med Kringkastingsorkestret (KORK) i Holmenkollen. Det ga mersmak og sommeren 2022 slo de to bautaene sammen sine krefter på nytt, med tre konserter. I tillegg ble konserten fra i fjor et TV-program på NRK og en fysisk og digitalutgivelse 13. mai.

Agne Sæther har valgt å takke for seg etter 32 år bak slagverket i CC Cowboys. Det er uten dramatikk, og CC Cowboys ønsker Agne en lykke til videre. I år er det Henrik Maarud som tar over stikkene. Henrik startet sin musikalske karriere som fireåring med bror Amund og har siden vært en travel og ettertraktet trommis. CC Cowboys 2022 er: Magnus Grønneberg, gitar og vokal – Per Vestaby, bass – Jørn Christensen, gitar – Eirik Tovsrud Knutsen, keyboard – Henrik Maarud, trommer – Kyrre Fritzner, multiinstrumentalist

CC Cowboys har stått på hovedscenen vår flere ganger – nå kan du oppleve dem på vinterstid, innendørs, på et fantastisk arrangement i samarbeid med ØIF Arendal! Bli med på festen!

Se bildene fra hovedscenekonserten 2018:
CC Cowboys 2018
Del på: