Merdøkonserten er tilbake! Etter noen års pause har vi hørt folkets røst, og skal sommeren 2023 igjen arrangere en magisk konsert på verdens fineste øy. Øykonserten har for mange blitt selve startskuddet for festivalen.

Artisten vi har fått med oss til Merdø i 2023 er Ole Paus!

Ole Paus har vel aldri passet tittelen nasjonalskald, til det har han laget for mye bråk og huskestue de siste femti-og-noe år som artist, poet og forfatter. Han har smekket oss over fingrene ved ethvert tilløp til bourgeoisie og selvtilfredshet helt siden debuten “Der Ute – Der Inne” (1970), og oppfølgeren, klassikeren “Garman” (1972).

Ole Paus er nesten skummelt produktiv og har en over femti år lang karriere, som innbefatter noen-og-tredve plateutgivelser, bøker, teater, film og en opera-libretto. Når Paus legger ut på turné blir det heller ikke lett å plukke et representativt tverrsnitt, men som han har demonstrert gjennom tv-serien “Hver Gang Vi Møtes”, er det formidleren Ole Paus vi løser billett for å oppleve: Om det handler om konebanking i IKEA-sofa, Mærsjer og Pårsjer, om hvorvidt ting var bedre under krigen, eller mødre som er eller ikke er “ei ku”, er ikke det essensielle poenget i en helaften med Ole Paus. Poenget er: Vi vil høre Ole synge.

Vi har i tillegg fått med oss det lokale bandet Missing a Blonde til å sparke konserten i gang på Merdø.

Missing a Blonde på Canal Street 2023

«Missing a Blonde» består av Berit Bulien Jørgensen, Merete Blåka og Rune M. Gullhav på vokal og Leif Rino Müller på piano. De spiller coverversjoner av kjente, og noen litt mindre kjente låter, som ofte arrangeres i et nytt musikalsk landskap. «Hit Me Baby One More Time» med Britney Spears i en nedstrippet jazz-versjon? «Sweet Dreams» med Eurythmics satt opp trestemt med piano? Monsterhiten «I Wanna Dance With Somebody» fra Whitney Houston som ballade? Ikke noe problem..!

Vi gleder oss stort til å presentere Ole Paus med support Missing a Blonde på Merdø!

Foreløpig line-up for Canal Street 2023

 • ONSDAG
  • Merdø onsdag 26. juli fra kl. 15.30
   MISSING A BLONDE // OLE PAUS
  • Hovedscenen Sam Eydes plass onsdag 26. juli fra kl. 17
   LOKANDER // SIMEN STEINKLEV // CAPOW x 2G // BEATHOVEN
  • Kirkegårdskonserten Arendal kirkegård onsdag 26. juli kl. 21
   TRYGVE SKAUG
 • TORSDAG
  • Hovedscenen Sam Eydes plass torsdag 27. juli fra kl. 18
   ROCKEBANDET ÆNDAL // T.P. ALLSTARS // NEED MUSIC & BLÅSEMAFIAN // KLOVNER I KAMP
 • FREDAG
  • Hovedscenen Sam Eydes plass fredag 28. juli fra kl. 18
   THE DUBLIN LEGENDS (IRL) // ÅGE ALEKSANDERSEN // CLAWFINGER (SE)
 • LØRDAG
  • Bestillingsverk Arendal byjubileum, gratiskonsert Fløyheia lørdag 29. juli kl 15
   MARTIN TORVIK LANGERØD, AGDER CAMERATA

VELKOMMEN til en super festival – billettsalget er i full gang!

 

 

Del på: