Oldefars kanon avslutter årets Canal Street med en ellevill konsert på Teaterplassen. Kvintetten serverer en stor pose twist med bare godbiter; nordnorsk visesang, sprelsk jazz, David Bowie og Elton John, indiske toner, julesang og dansebandmusikk. Smil, latter og godstemning – noe for enhver smak!

Det har nemlig blitt en tradisjon – Oldefars kanon avslutter Canal Street på Teaterplassen: Deilig, sprudlende musikk fra fantastiske utøvere og godstemning i den frodige parken. Så også i år.

Oldefars kanon består av tre blad Haug; Camilla på vokal, Oscar Andreas på trompet og Lars Andreas på tuba og alskens blåseinstrumenter, samt Rasmus Solem på tangent og vokal og Knut Lothe på trommer. Og vi må i år spesielt få trekke frem den unge trompetisten Oscar Andreas Haug – som nylig har avsluttet masterutdannelsen ved Rytmisk Musikkonservatorium i København, og som oppnår stadige kjempekritikker! Og som nylig spilte Moldejazz med sitt band BLISS.

Det er sterke familie- og vennskapsbånd i denne freske kvintetten som underholder Teaterplassen med stor spilleglede, høy kvalitet og solid dose med humor. Trommeslageren fra Bodø, Knut Lothe, introduserer innslagene underveis på en måte som får publikum til å le seg skakke. Lars Andreas låt om ferja Kolbjørn er en perle, vakkert sunget av Camilla, og er et must hvert år! De to andre bladene Haug er begge blåsere, og briljerer både sammen og hver for seg. Og Arendals store jazzpianist Rasmus har en stemme som er så behagelig å høre på at vi bare vil ha mer. Også Solems komposisjoner blir framført, nydelig vakkert! Alt sammen i den flotte parken med masse hyggelige folk.