HVA i all verden skjedde i går, dere? Sirkuset inntok BarneStreet, Sam Eydes plass kokte allerede fra klokka 18 da Rockebandet Ændal slo an tonen for kvelden med sin frekke entré – og inne i Arendal kulturhus satt en like full Store Torungen og gynget henrykt til det de fikk oppleve. For en fantastisk torsdag!

Og nå er det plutselig fredda, og vi har masse flotte artister å by på også i dag. For en lykke!

Kl 11–14: BarneStreet vies til dansen!

BarneStreet er fremdeles på Kanalplassen, der de tar på seg danseskoa for å leke seg med danseaktiviteter. Klokka 12 kommer Matilde Solstad og Bølgen Dansestudio til Kanalplassen for å bli med på moroa! Som alltid ellers: alt på BarneStreet er veldig moro og aldeles gratis! Kom, da vel!

Barnestreet med Plutselig Sirkus (foto: Sol Angelica Terjesen)

Barnestreet torsdag, med Plutselig Sirkus (foto: Sol Angelica Terjesen)

Legendenes kveld på Hovedscenen

  • Inngang til Hovedscenen kan du få med: Festivalpass, Dagspass fredag, eller enkeltbillet for Hovedscenen torsdag. Billettene finner du på denne lenken hos ticketco. Med pass kan du rusle inn og ut mellom Sam Eydes plass og Jazzscenen.
  • Alle tre billettyper gir fri adgang til CS Natt – DJ lounge og Jam Session – seinere på kvelden.
  • Aldersgrense er 16 år, de under 12 går gratis inn i følge med betalende voksen.

Kvelden på Hovedscenen blir virkelig legendenes kveld – vi starter med The Dublin Legends fra Irland (med medlemmer fra The Dubliners), fortsetter deretter med vår egen legende Åge Aleksandersen og hans spilleglade gjeng Sambandet før det hele rundes av med fantastiske Clawfinger – halvt svensk, halvt ændalsk!

Kabaret og leken jazz på Jazzscenen

  • Inngang til Jazzscenen kan du få med: Festivalpass, Dagspass fredag, Jazzpass, eller enkeltbillett for Jazzscenen fredag. Billettene finner du på denne lenken hos ticketco. Med dagspass kan du rusle inn og ut mellom Sam Eydes plass og Jazzscenen.
  • Alle fire billettyper gir fri adgang til CS Natt – DJ lounge og Jam Session – seinere på kvelden.
  • Aldersgrense for å gå aleine er 18 år, yngre kan komme inn med egen billett og i følge med betalende voksen.

Inne i Store Torungen fortsetter vi den fantastiske Jazzscenen med en konsert klokka 19 og en klokka 21. I kveld er Britt-Synnøve Johansen og hennes «mørke salong» først ut, med låter i chanson-tradisjonen – fra kabaret til soaré, fra glede til sorg, lys til skygge. Så entrer gjengen fra trioen GURLS og det mannssterke Trondheim Jazz Orchestra scenen; her blir det sprudlende og freidige låter om livet, krydret med solospill i verdensklasse.

CS Natt kapittel 3!

  • Inngang til CS Natt koster 200 kroner – du som har billett til konsertene tidligere på kvelden kommer gratis inn.
  • Aldersgrense 20 år.

På mezzaninen er det i kveld djTubbs og DJ LIneup som returnerer til spakene, og inne i Store Torungen er det som vanlig vårt flotte husband som bistår andre musikere som ønsker å gjøre et innslag på CS Jazzscene. Gjesteartister pleier å dukke opp, i går ble det tut og kjør med Blåsemafian – kanskje får vi noen irske viser eller en blues fra Sambandets medlemmer? Den som kommer får se!