Missing a blonde

(Montasje, originale fotos: Mona Hauglid foto)

Musikalske stemningsskapere

«Missing a Blonde» består av Berit Bulien Jørgensen, Merete Blåka og Rune M. Gullhav på vokal og Leif Rino Müller på piano. De spiller coverversjoner av kjente, og noen litt mindre kjente låter, som ofte arrangeres i et nytt musikalsk landskap. «Hit Me Baby One More Time» med Britney Spears i en nedstrippet jazz-versjon? «Sweet Dreams» med Eurythmics satt opp trestemt med piano? Monsterhiten «I Wanna Dance With Somebody» fra Whitney Houston som ballade? Ikke noe problem..!

I 2022 holdt «Missing a Blonde» flere intimkonserter i Arendalsområdet, samt en med fullt band i Lille Torungen i Arendal Kulturhus.

Leif Rino Müller

Leif Rino er gruppens faste pianist. Leif Rino er organist i Barbu kirke til vanlig og er også musikalsk leder i Arendal Musikkteater. Leif Rino har bred kor- og dirigenterfaring og er en flittig brukt pianist til både vielser og begravelser, noe både han og alle gruppens vokalister kan bookes til.

Berit Bulien Jørgensen

Berit er gruppens altsanger. Hun har bred kor- og sangerfaring og står bak arrangeringen av mange av gruppens trestemte harmonier. Hun har blant annet erfaring med sangoppdrag i brylluper, bisettelser, private arrangementer, oppdrag for Den kulturelle spaserstokken, Overdosedagen, Arendal på Skeiva og ulike arrangementer tilknyttet Arendalsuka.

Merete Blåka

Merete er gruppas sopran. Hun er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole og har jobbet som danser, pedagog og koreograf i i Oslo i mange år. Merete er fast koreograf for Arendal Musikkteater, og hadde også den kvinnelige hovedrollen i «Rockeulven» i 2019. Hun har i tillegg vært vokalist i elektropopbandet ProjectD, og har gjort flere sangoppdrag i vielser, bisettelser, Den kulturelle spaserstokken, Overdosedagen, Arendalsuka m. m.

Rune M. Gullhav

Rune er gruppas tenor. Han har de siste årene hatt flere store roller i Arendal Musikkteater, blant annet Fugleskremselet i «Trollmannen fra Oz», Konferansieren i «Cabaret» og Sir Galahad i «Spamalot». Rune har gjort flere sangoppdrag i brylluper og bisettelser og har i tillegg jobbet med pianist/produsent Rasmus Solem, Leif Rino Müller, vokalist Harald Dose og gitarist Baard Torstensen på diverse studioproduksjoner.