Torine

Med en forkjærlighet for rock-chicks, elektriske gitarer, store refrenger og et nostalgisk forhold til 2000-tallet. 23 år gamle, globale musikksensasjon Torine fra Arendal har markert seg som et unikt tilskudd til den skandinaviske popscenen.

Med over 200 millioner streams under beltet og vellykkede turneer i både Europa og Asia, har Torine bevist at hun har en stemme, scenetilstedeværelse, musikk og identitet som kvalifiserer henne til en plass blant stjernene.

De siste singlene «7 minutes in heaven» og «medicine» kommer raskt i hælene på den kritiske og kommersielle suksessen til Torines første EP «UNHOLY». EP-en forteller historien om livet hennes i svart og hvitt med lite plass til gråtoner, og beskriver Torines første år med å prøve å finne sin egen identitet i en familie fanget mellom religion og rus. Med hennes egne ord: — Begravelsen av personen jeg pleide å være.

Nå tar pop-punk-prinsessen et stort skritt inn i fremtiden med sin første USA-turné i november 2023. Og den nye musikken hennes gjenspeiler utviklingen hennes til der hun er i livet nå – en person som snakker til de som vanligvis ikke blir snakket til og skriver låter om jenter på nøyaktig samme måte som gutter gjør. Og viktigst av alt, normaliserer det.