Violet Road

Violet Road gjør seg klare for sommeren 2024, strålende anmeldelser og trampeklapp fra nord til sør – som vanlig når de drar ut på turné!

Høsten 2007 gikk Violet Road i studio og spilte inn sitt første album. Etter syv dager med melankoli og mørke, konkluderte de med at det trengtes litt lystigere saker, og av alle ting tenkte de på The Cures fantastiske Friday I’m In Love. Så, de spilte like gjerne inn sin egen versjon – og hadde det forferdelig morsomt i prosessen! De våknet dagen etter og skjønte at slike låter skulle de ha mange flere av. Kort tid etter skrev de Can you hear the morning singing og har ikke sett seg tilbake.

I 2023 feirer de 15 år som band med å slippe akkurat deres versjon av låten, og med å spille konserter i hele landet. Bandet er nå aktuelle med sin nyeste singel I will love you anyway som de slapp 10. november. 2024 kickstarter de med nytt album i mars, før de altså blir på se på Canal Street i juli. Til Canal Street kommer brødrene Håkon, Hogne og Halvard Rundberg, samt Espen Høgmo og Kjetil Solberg.