BarneStreet 2014!

BarneStreet 2014 (foto: Birgit Fostervold)

BarneStreet – et fyrverkeri!

Maj Britt Andersen, Bare Barn Band, Kristin Blakstad teaterworkshop, åpen scene, sjørøvershow, barneparade, og masse gøyale aktiviteter! BarneStreet er på syvende året og smeller til med pang og moro og litt mystikk!

BarneStreeet ønsker å gi barn og unge en god festivalfølelse gjennom musikkopplevelser og mulighet for lek og bevegelse både på Kanalplassen og på Buøya. Vi smeller festivalen i gang med en rytmisk parade, hvor de barna som ønsker å delta tar med egne rytmeinstrumenter og danser gjennom gatene sammen med Bare Barn Band. På Kanalplassen kan du også oppleve selveste MAJ BRITT ANDERSEN med sitt ”Onger er rare” og Kristin Blakstad med en spennende teaterworkshop.

Bli med, så lager vi Kanalplassen om til byens barnefestival!

Her kan du gjøre masse gøy! Her kan du høre masse fin musikk, Kanskje du kan spille noe selv også? Hoppe tau, sjonglere, gå på stylter eller prøve deg med noen triks i ” manesjen”, vise en dans eller noen kule ” moves”?

På Buøya stiller vi med ulike leker og aktiviteter som kan være artig å bedrive når en ikke bader eller hører på musikk og show på scenen.

BarneStreet er blitt en hel egen festival inne i festivalen. Flere arrangementer hver dag under festivalen, en egen BarneStreet-base på Kanalplassen og egne t-skjorter markerer dette. Og en egen gruppe av barn og voksne som jobber med planlegging og gjennomføring av arrangementene. Til og med egne konferansierer og artistkontakter har BarneStreet.

BarneStreet 2014 – program

Onsdag 23. juli

 • 11.00: Barneparade med musikk & yr & liv.
 • 11.30: Bare Barn Band – ellevill konsert på Kanalplassen. Gratis!
 • 11.00–14.00: BarneStreet Neglestudio – få lakket negler i de vakreste farger. Aktiviteter og moro – stylter, ringspill og gjøglerier!
 • 14.00–15.00: Teaterworkshop for alle barn med Kristin Blakstad, på Kilden.

Torsdag 24. juli

 • 11.00: Sangstund for de minste i teltet på Kanalplassen.
 • 11.30: Konsert med Mathias og Pernille Fjalsett, og med Ubevisst & Forvirra (hip-hop for alle). Gratis!
 • 11.00–14.00: BarneStreet Neglestudio – få lakket negler i de vakreste farger. Aktiviteter og moro – stylter, ringspill og gjøglerier!
 • 13.30–14.30: Teaterworkshop for alle barn med Kristin Blakstad, på Kilden.

Fredag 25. juli

 • 11.00: Gratis teateforestilling med Kristin Blakstad i Teltet på Kanalplassen.
 • 13.00: Konsert med Maj Britt Andersen på Kanalplassen. Inngang kr 50,-.
 • 11.00–14.00: BarneStreet Neglestudio – få lakket negler i de vakreste farger. Aktiviteter og moro – stylter, ringspill og gjøglerier!
 • 14.00–15.00: Teaterworkshop for alle barn med Kristin Blakstad, på Kilden.

Lørdag 26. juli

 • 15.00: Familie- og Sjørøvershow! Konsert med Bare Barn Band, og med Øystein Sunde og hans Meget i Sløyd.

BarneStreets egen headliner: Maj Britt Andersen med «Onger er rare»!

Bare Egil og Aslags superpopulære Barneshow

Maj Britt Andersen har gjennom et langt artistliv vært med på å gi store deler av Alf Prøysens enorme skatt evig liv. Gjennom ”Kjærtegn” (1992) og ”Dørstokken heme” (2004) har Andersen tolket både ukjent og kjent Prøysen-stoff. Med ”Onger er rare” står det som ligger Andersens hjerte aller nærmest – Prøysens barnesanger – for tur.

Mange – ikke minst alle barna som er Andersens største tilhengere – vil nok mene at det er på høy tid at barnesangene endelig får sine meget naturlige plass i Maj Britts etter hvert fyldige CD-samling. Siden det er lenge siden ”Folk er rare”, Maj Britts første barneplate, så dagens lys, er det på sett og vis et jubileum som markeres med ”Onger er rare”.

Her får vi flotte versjoner av allemannseie som ”I bakvendtland”, ”Bolla Pinnsvin”, ”Hompetitten”, ”Lille måltrost” og ”Så seile vi på Mjøsa”.

Se noen av bildene fra BarneStreet:

<a data-flickr-embed="true" href="https://www.flickr.com/photos/canalstreetarendal/albums/72157645994218413" title="Maj Britt Andersen 2014"><img src="https://farm4.staticflickr.com/3923/14565215909_068a8d41d2_z.jpg" width="640" height="427" alt="Maj Britt Andersen 2014"></a><script async src="//embedr.flickr.com/assets/client-code.js" charset="utf-8"></script>