BarneStreet 2015!

ONSDAG

Fra kl 11.00: Bare Barn Band & Barneparaden åpner Canal Street!
Barneparaden & Åpningskonserten på Canal Street med elleville Bare Barn Band, – det blir garantert gøyalt! Ta med rytmeinstrumenter, kle deg ut og bli med! Og så blir det konsert: Mye tull og tøys og nye og gamle, ukjente og kjente sanger som både store og små kan bli med å synge på. Bli med på en musikalsk reise Norge rundt med bil, båt, tog, luftballong og masse annet sammen med Dag Tynes, Leif Magnus Lilleaas, Ole Kelly Kvamme og Rasmus Solem. Åpningskonserten går av stabelen på Kanalplassen rett ved Pollen i hjertet av Arendal.

TORSDAG – FREDAG

Teaterworkshop for barn med Kristin Blakstad i teatersalen, Kilden

Kom, bli med på en reise gjennom musikk, drama og bevegelse! En workshop for barn i alle aldre hvor de får utforske rytmer, rim, sang, dans, improvisasjon i bevegelse, tekst og musikk. De får møte ulike karakterer på veien i fantasifulle verdener og muligheten til å opptre for hverandre underveis. Det er ingen krav om tidligere erfaring med drama – alle er velkommen! Kurset vil strekke seg over tre ulike økter/dager fra reisens begynnelse og slutt for en helhetlig opplevelse. Hver økt er likevel strukturert forholdsvis uavhengig av de resterende dagene, skulle det være et ønske om drop-in deltakelse.

Kristin Blakstad er utdannet skuespiller ved LISPA i London, og teaterpedagog/faglærer i drama ved Høgskolen i Oslo. Hun gikk på musikklinjen ved Dahlske videregående skole, er oppvokst i Arendal men bor for tiden i London. Der underviser hun drama i grunnskolen, leder dramakurs for ungdom/voksne og jobber som skuespiller i teaterkompaniet Ananke m.fl.

Se tider for ulike aldersklasser nedenfor.

TORSDAG:

Fra kl 11.00: Aktiviteter og gøy på Kanalplassen
Kl. 12.00: Konsert med RASMUS og verdens beste band på Kanalplassen

Rasmus & Verdens Beste Band er nå stolte vinnere av to SPELLEMANNSPRISER for beste barneplate med «Kyssing e hæslig» i 2007, og beste barneplate 2010 med «Puppan te pappa». R&VBB består av Rasmus Rohde på gitar og sang, Erlend Smalås på tuba, bass og sang og den serbiske super-trekkspilleren Jovan Pavlovic på trekkspill. I tillegg har de med seg Carl Haakon Waadeland på trommer. Bandet har blitt sammenliknet med Knutsen & Ludvigsen og spiller humoristisk og fengende musikk for både barn og voksne. De synger sanger om kyssing, om tante som har en tuba i nesen, om farmor og mormor som er kjærester og om puppan te pappa med mer! Publikum får være med å synge og klappe, og av og til må noen opp på scenen og f.eks. hjelpe til å blåse såpebobler.

Fra kl 13.30: Teaterworkshop i teatersalen på Kilden
13.30 – 14.30 teaterworkshop 5-8 år
14.45 – 15.45 teaterworkshop 9-12 år

FREDAG:

Fra kl. 11.00: Aktiviteter og gøy på Kanalplassen
Kl. 11.00: Barneforestillingen: «Lykke Klovn» på Kanalplassen

Møt Lykke
En gladklovn
Hun prøver nye ting
Det går ikke alltid slik hun tror men hun smiler likevel
Og ler
Hun smiler og ler fordi hun er glad for å være akkurat den hun er
Akkurat her og nå

Av og med Kristin Blakstad

Kl. 12.00: Konsert med Tom Rudi Torjussen «FLYT» på Kanalplassen

Tom Rudi Torjussen er fra Arendal, og har i år 20 års jubileum som artist og profesjonell musiker. Tom Rudi Har også spilt mye for barn, bl.a. gjennom Rikskonsertene og Den Kulturelle Skolesekken. Programmet FLYT som han i 2014 reiste med for Den kulturelle skolesekken får denne omtalen på Rikskonsertenes nettside:

Torjussens levende, lekne og dynamiske musikk flyter sammen med naturbilder og undervannsfilm fotografert og redigert av samme mann. Her har utøveren fått kombinere sitt yrke som trommeslager med sin fotohobby.

Fra kl 14.00: Teaterworkshop i teatersalen på Kilden
14.00 – 15.00 teaterworkshop 5-8 år
15. 15 – 16.15 teaterworkshop 9-12 år

LØRDAG: Familieshow på Buøya, Eydehavn

Vi følger opp suksessen fra i fjor og lager til et ellevilt familieshow på Buøya. Det blir musikk, skattejakt og tull og tøys – sammen med elleville LADY MOSCOW.

BarneStreet-gjengen er også til stede med leker og aktiviteter for store og små utover ettermiddagen.

Alt dette som en forfriskende og leken opptakt til LILLEBJØRN NILSEN videre utover ettermiddagen på Buøya!

BarneStreets egen headliner: Lady Moscow!

Lady Moscow

Lady Moscow er trolig Norges råeste liveband, best beskrevet som folk’n’roll. Gjør klart for en real festkonsert på Buøya lørdag 25. juli! Lady Moscow er nemlig sirkus, folkrock og sigøynermusikk, sydd sammen med talentfull, musisk kvalitet.

Bandet er inspirert av så vel østeuropeisk som norsk folkemusikk. For ikke å glemme blues, pop, bluegrass, rock, americana og whiskybalkanjazzrock. Det er simpelthen et formidabelt kitsch-univers – dette blir ellevilt!

Noen av bildene fra BarneStreet:

<a data-flickr-embed="true" href="https://www.flickr.com/photos/canalstreetarendal/albums/72157653923032603" title="Rasmus & Verdens beste band"><img src="https://farm1.staticflickr.com/269/19932605652_6133b2efdf_c.jpg" width="800" height="534" alt="Rasmus & Verdens beste band"></a><script async src="//embedr.flickr.com/assets/client-code.js" charset="utf-8"></script>