BarneStreet 2016!

Gøy musikk med kvalitet, morsomme aktiviteter, lukten av nystekte lapper nypoppet popkorn. Nytelse og glede, – rett og slett! Vi har sommerfugler i magen og det rykker i dansefoten! Forventningene er store, og det med god grunn, – for vi byr på et ellevilt program – med musikk og magi!

Barnestreet er barnas festival i festivalen! Her holder vi mye moro og bra musikk for de minste. På Kanalplassen hver dag under festivalen fra kl 11 til 14 – bortsett fra fredag, da er vi på Buøya med stort familieshow fra kl. 14.

Aktiviteter på Kanalplassen hver dag: Barkebåter (lag ditt eget seil), ansiktsmaling, hårfletting, by-sti (alternativ natursti for hele familien), stylter, hoppetau og andre leker og aktiviteter.

Onsdag

Barneparade fra Kanalplassen kl. 11.00.
Kle deg ut, ta med rytmeinstrumenter og ha det gøy sammen med oss! Vi lover at paraden i år er enda gøyere – vi har fått eget paradeband!

Etter paraden er det konsert med Bare Barn Band med Dag Tynes & co! Vi elsker Bare Barn Band! Og de elsker Barnestreet! Så selvsagt er de på scenen etter paraden.

Torsdag

Kl. 11.00: Vi inviterer barn i alle aldre til en konsert med Finn Andersen band.
Vi får høre koseviser. Det kan ikke bli annet enn kos det!

Det blir aktiviteter på plassen mens vi rigger om og gjør klart til Rockefest! Vi tilbyr passende ansiktsmaling og finner fram luftgitaren. Nå kommer nemlig Arendalsbandet Dressed to thrill (Nils Erik Goderstad, Thomas Prytz Kvernbuen, Ørjan Lorenzen) med sine tolkninger av kjente og kjære Kiss-låter. Passer for rockeglade og alle andre. Det er lov å hoppe og danse!

Fredag

Familiefest på Buøya
Endelig på plass på Buøya igjen! Familieshow med cowboyer og krutrøyk! Her spiller Onkel Tuka og Clutterbillies. Det må oppleves! Sol, svaberg, vann, familie..! Det passer bra med cowboyhatt og sånn. Barnestreet stiller med aktiviteter for barna.

Onkel Tuka

Americana-twang og bluegrasspiknik på Buøya? Frå Østfold og Halden til Sørlandet og Arendal, på halte ponnier og skranglete hestevogner: vi gir deg Onkel Tuka. Album-trilogien Gud, Død & Kjærlighet har høstet vært gode kritikker fra et samlet kritikerkorps. Onkel Tuka er et elsket liveband på den norske klubb- og festivalscenen. De har også fått mange fans etter hvert, og mye skryt. De spiller i år på Canal Street for andre gang!

Clutterbillies holder kruttet tørt

Tromøyas cowboyer spiller årlig for tusen fans på Slåttøya og gleder seg som barn til å spille på familiekonserten på Buøya. Så kanskje de liker seg best på øyer? I 2009 spilte de nemlig sin siste Canal Street konsert på Merdø. ClutterBillies er et populært bluegrass & countryrockband fra Tromøya, og har et særpreget sound med drivende rytmer, røffe gitarriff og distinkt banjo. De består av Kenneth Sandåker, Bent Halvard Tveit, Kristian Vågsnes, Ole Petter Nygård, Vidar Dale, Rune Dønnestad og Ronny Pedersen.

Lørdag

Aktiviteter på Kanalplassen fra kl. 11.00.

Og ellers: Ellevill begeistring! Spelemannsprisvinner Christine Sandtorv og hennes Stjernetellerband kommer faktisk til Barnestreet! Vi gleder oss veldig – for vi har hørt henne spille live, og det var så bra!! Kule låter og vettuge tekster i skjønn forening. Noen låter får du bare ikke ut av hodet etterpå!

Christine Sandtorv & Stjernetellerbandet

I 2009 kom Christine Sandtorv ut med sin første barneplate Godnattsanger. Dette var starten på et helt nytt univers, Stjernetellerne. Gullamanter (2012) vant Spellemannprisen for Beste Barneplate. På Dinomaur (høst 2014) fortsetter Christine å briljere! Det er lett å merke at trebarnsmoren og Ephemera-veteranen har fått mer søvn de siste par årene. Det musikalske overskuddet i låtene er påfallende, og refrengene mer catchy enn noensinne.

Vi sees!
Hilsen BarneStreet-gjengen!

BarneStreets egen headliner: Christine Sandtorv og Stjernetellerne!

Christine Sandtorv og Stjernetellerne

I 2009 kom Christine Sandtorv ut med sin første barneplate, «Godnattsanger». Dette var starten på et helt nytt univers, Stjernetellerne!

Gullamanter (2012) vant Spellemannprisen for Beste Barneplate. På «Dinomaur» (høst 2014) fortsetter Christine å briljere! Det er lett å merke at trebarnsmoren og Ephemera-veteranen har fått mer søvn de siste par årene. Det musikalske overskuddet i låtene er påfallende, og refrengene mer catchy enn noensinne.

Som en del av BarneStreet, på Kanalplassen lørdag 30. juli fra klokka 11.

Ta med store og små og kom – det er gratis!

Se noen av bildene fra BarneStreet:

<a data-flickr-embed="true" href="https://www.flickr.com/photos/canalstreetarendal/albums/72157671531525136" title="Barnestreet onsdag 2016"><img src="https://farm9.staticflickr.com/8819/28478121562_b29b805924_c.jpg" width="800" height="640" alt="Barnestreet onsdag 2016"></a><script async src="//embedr.flickr.com/assets/client-code.js" charset="utf-8"></script>