BarneStreet 2017!

Badeparty med Nutopia (Foto: Bjørg Fossli)
Barnas festival i festivalen med Barneparade, Bare Barn Band, rockeshow med Tomas F Band, badeparty & Nutopia – og selveste Bare Egil & Aslags superpopulære barneshow!

Gøy musikk med kvalitet, morsomme aktiviteter, lukten av nystekte lapper og nypoppet popkorn. Nytelse og glede, rett og slett! Vi har sommerfugler i magen og det rykker i dansefoten! Forventningene er store, og det med god grunn, for vi byr på et ellevilt program – med musikk og magi!

Barnestreet er barnas festival i festivalen! Her holder vi mye moro og bra musikk for de minste. På Kanalplassen hver dag under festivalen fra kl 11 til 14, bortsett fra fredag, da er vi i Arendal Gjestehavn med badeparty, konsert og moro!

Aktiviteter på Kanalplassen hver dag: barkebåter (lag ditt eget seil), ansiktsmaling, hårfletting, by-sti (alternativ natursti for hele familien), stylter, hoppetau og andre leker og aktiviteter.

Onsdag

BarneStreet-parade fra Kanalplassen kl. 11.00. Kle deg ut, ta med rytmeinstrumenter og ha det gøy sammen med oss! Vi lover at paraden i år er enda gøyere – vi har fått eget paradeband!

Etter paraden er det konsert med Bare Barn Band med Dag Tynes & co! Vi elsker Bare Barn Band! Og de elsker BarneStreet! Så selvsagt er de på scenen etter paraden.

Torsdag

Det blir aktiviteter på plassen FRA KL 11 mens vi rigger og gjør klart til ROCKEFEST! Vi tilbyr passende ansiktsmaling og finner fram luftgitaren. Nå kommer nemlig Arendalsbandet Thomas F Band (med Thomas Fianbakken i spissen) med sin tolkninger av kjente og kjære rockelåter. Passer for rockeglade og alle andre. Det er lov å hoppe og danse!

Fredag

Familiefest & Badeparty i Arendal Gjestehavn, i samarbeid med Arendal Havnevesen. Familieshow med badeender, baderinger, snorkler, dykkermasker, og alt av badestæsj. Her spiller det forrykende bandet Nutopia! Det må oppleves! Sol, badestrand og stort basseng, vann, is og brus. Tanter og onkler. Husk badebukse, solkrem, solbriller, flytemadrass og sånn. Barnestreet stiller med utrolige aktiviteter for barna.

På Beachpartyet deltar også Den Fantastiske Barnekunstfestivalen!

Lørdag

Fra kl.11.00 på Kanalplassen. Aktiviteter på plassen. Og ellers, ellevill begeistring: selveste Bare Egil og Aslags superpopulære Barneshow!

Vi sees!
Hilsen BarneStreet–gjengen!

BarneStreets egen headliner: Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow!

Bare Egil og Aslags superpopulære Barneshow
Aslag Guttormsgaard og Egil Hegerberg har spilt sammen i over 20 år i band som Hurra Torpedo og Black Debbath. Sammen presenterer de et superpopulært barneshow i grenseland mellom konsert og teaterstykke. Etter mer enn 200 forestillinger er showet godt innøvd, men med ekstremt mye publikums-involvering så er aldri to forestillinger like.

Dette er nemlig et svært morsomt, men til tider også et svært utfordrende show for barna. Her får de ofte sitt første brutale møte med alt fra ironi til en del ubehagelige sannheter som de kanskje ikke er helt vant til å høre, som at barn faktisk er en god del dummere enn voksne og at de også er svært bråkete. Det siste er på mange måter en selvoppfyllende profeti for det blir som regel et voldsomt engasjement i publikum.

Passer best fra 6 år og oppover. Kanalplassen lørdag 29. juli fra kl 12.

Noen bilder fra BarneStreet 2017:

Barnestreet torsdag 2017