BarneStreet 2022!

På Kanalplassen fra klokka 11, hver dag ons–lørdag
BarneStreets parade (foto: Elin Solbø Sunnarvik)

ONSDAG:

Fra kl 11.00: Barneparaden åpner Canal Street!
Ca kl 11.20: Konsert med Tomas F Band på Kanalplassen

Barneparaden blir garantert gøyal – ta med rytmeinstrumenter, kle deg ut og bli med! Og så blir det konsert med rockerne i Tomas F Band: mye tull og tøys og nye og gamle, ukjente og kjente sanger som både store og små kan bli med og synge på.

TORSDAG:

Fra kl 11.00: Aktiviteter og gøy på Kanalplassen
Kl. 12.00: Konsert med Papagøyene på Kanalplassen

Papagøyene er et band startet og ledet av Asbjørn Sundal, en bergensmusiker bosatt i Arendal. Nå har han invitert gjengen ned fra Bergen for å gi Arendal en dose leken energi. Med seg på scenen har han en gjeng flotte og svært allsidige musikere som bidrar til å skape liv i både musikken og i publikum. Her er det kvalitet i alle ledd, fra albue til kne. Sammen spiller de musikk fra Brasil og andre varme strøk, pluss kjente barnesanger i samba-/reggae-/hei hvor det går-versjon. Her skal det synges og danses, både på scenen og blant publikum.

Papagøyene er: Asbjørn Sundal: perkusjon/sang, Erik Håkon Halvorsen: keyboard, Morten Færestrand: gitar, Torbjørn Hillersøy: bass/vokal, Tor Bjarne Bjelland: trommer.

FREDAG:

Fra kl. 11.00: Aktiviteter og gøy på Kanalplassen
Kl. 11.30: Alvina, det venneløse trollet – opplesning og dans
Kl. 12.00: Konsert med Mandarinsaft på Kanalplassen

Bli med på en frisk og fantasifull konsert med Trondheimsbandet Mandarinsaft, der du blir kjent med bandets lekne musikkunivers – og kanskje får du se den skumleste dinosauren av dem alle… spinosaurus!
Mandarinsaft tar utgangspunkt i barns perspektiver og lek, og bringer god energi inn i hver eneste låt. Tekstene er skrevet på dialekt, med innlevelse, alvor og humor. Siden oppstarten i 2011 har bandet gitt ut fem plater, og utgivelsen Mandarinsaft – på vei te en venn (Øra Fonogram) ble nominert til Spellemannpris i sjangeren barnemusikk. Bandet har spilt om lag 950 konserter og har variert musikalsk bakgrunn, ispedd erfaring både fra teater og barne-TV.
Bandet består av Even Moen Jenssen (gitar, trommer og vokal), Bendik Ulla (akustisk gitar og vokal), Johannes Rosmo Kuvås (bass) og Anders Brønstad (elgitar).
mandarinsaft.no

Opplev også Margareth Ankers «Alvina, det venneløse trollet» – det blir opplesning ved forfatteren og dans ved Malene Aarseth og Christina Markhus! Musikken har Gaute Ormåsen og ProjectD laget.

LØRDAG:

Fra kl. 11.00: Aktiviteter og gøy på Kanalplassen
Kl. 13.00: Konsert med Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow på Kanalplassen

Bare Egil og Aslag er to av våre mest erfarne og folkekjære barneunderholdere som i alle år har gledet og begeistret barn i alle aldre med sitt superpopulære barneshow. “Morbid!” er et ord barna gjerne bruker for å uttrykke sin begeistring! Nå kommer endelig oppfølgeren til publikumssuksessen! Her tar de ungdommelige noenogfemtiåringene i bruk moderne virkemidler som synth-trommer, keytar, sminke og TikTok-inspirerte dansetrinn for om mulig å kommunisere enda bedre med den oppvoksende slekt. De tror at hvis de bare har dette på plass vil de oppnå suksess. Det viser seg imidlertid at det er kostbart å være hipp og moderne, og derfor blir de nødt til å stjele for å opprettholde fasaden. De tror at de må utgi seg for å være noen andre enn de egentlig er for å oppnå suksess. Med masse musikk, humor og ironi fortelles en historie om skyggesidene ved dagens samfunn der motepress og kunstige skjønnhetsidealer gjennomsyrer alt.

«Bare» Egil Hegerberg og Aslag Guttormsgaard er to norske komikere og artister som har spilt sammen i en rekke tiår i mange forskjellige band, bl.a. Hurra Torpedo, Bare Egil Band og Black Debbath. De to er også gjengangere i alt fra Barne TV (Lesekorpset, Sangfoni, Hønsemannen etc), diverse spillefilmer (Hakkebakkeskogen, Svein og Rotta, Kule Kidz gråter ikke og Gilberts grusomme hevn etc.) og TV-show som Brille og Kongen befaler.
Målgruppe: De som har foreldre som er dumme nok til å tro at dette passer for barn.

Bilder fra tidligere BarneStreet:

Maj Britt Andersen 2014