BarneStreet 2023!

Gratis lek og moro på Kanalplassen klokka 11–14 hver dag!
BarneStreet-banner 2023

ONSDAG:

Fra kl 11.00: Barneparaden åpner Canal Street!
Ca kl 11.20: Konsert med Tomas F Band på Kanalplassen

Barneparaden blir garantert gøyal – ta med rytmeinstrumenter, kle deg ut og bli med! Vi går fra Kanalplassen, opp Havnegaten og forbi Torvet, og til slutt ned gågata (Tollbodgaten) tilbake til Kanalplassen –  der blir det konsert med rockerne i Tomas F Band: mye tull og tøys og nye og gamle, ukjente og kjente sanger som både store og små kan bli med og synge på!

PS: Er du mellom 8 og 12 år og spiller i korps kan du øve på «When the saints» og «Super Trouper» og bli med i bandet! Da får du gratisbillett til hovedscenen samme dag, med hele fem artister!

TORSDAG:

Fra kl 11.00: Sirkusaktiviteter og gøy på Kanalplassen
Kl. 12.00: Show med Plutselig Sirkus på Kanalplassen

Plutselig Sirkus er et sirkuskompani bestående av Morten Uglebjerg Norli og Anna Nerdrum Bøgwald med venner. De håper å skape magi og glede sammen med mennesker i alle aldre, og etter et forrykende sirkusshow får barn og voksne selv anledning til å lære sirkuskunster. Her kan du få prøve deg på rockeringdans, sjonglering med baller, spinning av tallerkner, diabolotriksing og mye mer!

FREDAG:

Fra kl. 11.00: Aktiviteter og gøy på Kanalplassen
Kl. 12.00: Dansefest med Matilde Solstad og Bølgen Dansestudio på Kanalplassen

Fredagen vier vi til dansen! Her blir det disco og dansefest, det er bare å finne frem de beste skoa, de kuleste solbrillene – og kanskje en boa og et tyllskjørt – og komme!

LØRDAG:

Fra kl. 11.00: Aktiviteter og gøy på Kanalplassen
Kl. 13.00: Konsert med Tomas F Band unplugged på Kanalplassen

På siste festivaldag fortsetter vi leken og de morsomme aktivitetene – og så får vi en litt roligere konsert med Tomas F enn den rocka versjonen på onsdag. Rens sangstemmen og bli med!

Bilder fra tidligere BarneStreet:

Maj Britt Andersen 2014