Bli med som CS-frivillig!

Canal Street er helt avhengig av en stor og entusiastisk stab, og vi trenger hvert år frivillige til de ulike gruppene. Vi har lyst til å ha DEG med som frivillig!

Vil du være med som frivillig? Send en e-post til frivillig@canalstreet.no og skriv navn, mobil og e-postadresse, og hvilken gruppe du ønsker å jobbe i.

En frivillig jobber 18 timer (pluss litt til) for å kunne få festivalpass og fulle rettigheter som frivillig. I tillegg må du ha det gøy under festivalen, høre mye god musikk, treffe hyggelige mennesker, sette deg inn i Canal Streets informasjon og verdier, stille på alle dine vakter og oppføre deg pent!

Som frivillig får du:

 • GRATIS festivalpass, eller egentlig frivilligpass – gir tilgang til alle konserter.
 • Rabatt på billetter: Alle registrerte frivillige får muligheten til å kjøpe dagspass til venner og familie til rabattert pris – dagspass til kun kr 550,- og festivalpass til kun kr 1350,- (begge inkl. bill.avgift). Tilbudet gjelder frem til onsdag 17. juli. Vi har satt en grense på fire dagspass totalt per frivillig (maks to per dag), og maks to festivalpass.
 • Canal Street t-skjorte.
 • Frivilligfester!!! En kick-off før festivalen og en avslutningsfest søndagen i festivaluka.
 • Mange gode venner og herlige festivalminner!
 • Mat under festivalen, serveres i fjerde etasje Bankgården (inngang via Østre gate, Centrum Fysikalske):
  • Frokost & frokostmøte, kl. 10.00 mandag–lørdag.
  • Lunsj de dagene du jobber, serveres fra kl. 13.00–16.00.
  • Brødmat o.l. utover kvelden til de som har sene vakter, tilgjengelig fra kl. 16.00–21.00.
Frivillige Canal Street 2014

Akkreditering

Frivilligakkreditering for 2019 skjer i Bankgården, Strandgaten 1, fra og med mandag i festivaluka! Mandag og tirsdag deler vi kontor med festivalkontoret, i første etasje. Fra og med onsdag flytter vi opp i fjerde etasje, og da blir inngangen via Østre gate (samme inngang som til Centrum Fysikalske – det finnes heis der). Under akkrediteringen bekreftes ditt oppmøte, og du får frivilligbånd og t-skjorte.

Åpningstider for frivilligkontoret: kl 11–20 man–fredag, kl 11–16 lørdag

 • mandag 22. og tirsdag 23. juli kl 11–20 i 1. etasje Bankgården
 • onsdag 24., torsdag 25. og fredag 26. juli kl 11–20 i 4. etasje Bankgården
 • lørdag 27. juli kl 11–15 i 4. etasje Bankgården

For å registrere deg eller stille spørsmål: send e-post til frivillig@canalstreet.no

Frivilligkontoret mandag og tirsdag i festivaluka er i Bankgårdens 1. etasje. Registrer deg og få bånd og t-skjorte! Inngang midt på langveggen:
Frokostmøter hver dag klokka 10, frivilligkontor fra og med onsdag, pluss matservering for frivillige, er i Bankgårdens 4. etasje. Her er det to innganger; det enkleste er å bruke inngangen til Innoventi (bak bilen på det nederste kartbildet), men det går også an å bruke inngangen ved siden av portrommet i Østre gate (her går det ikke heis den siste halve etasjen):

Frivilligkontoret

Frivillige registrerer seg på frivilligkontoret i Bankgården. Se teksten for åpningstider, og merk at det er i fjerde etasje med inngang via Østre gate fra og med onsdag!

Se klipp fra NRK om det å være frivillig her: