Talentscenen UnderStreet 2022

UnderStreet er talentscenen for unge musikere i Agder og Telemark

Scenen er et samarbeidsprosjekt mellom Canal Street, Sørnorsk jazzsenter og Ungdommens kulturmønstring. Framførelsen på talentscenen UnderStreet vil vurderes og juryeres av en fagjury bestående av profesjonelle musikere og fagfolk innenfor musikkbransjen. Ved vurderingen vil det bli lagt vekt på egenprodusert musikk, tekniske og improvisatoriske ferdigheter, kreativitet, originalitet og fremføring. Vinneren får opptre på en av hovedscenene påfølgende år.

Årets jury består av bassist Ole Kelly Kvamme, singer/songwriter Sheila Simmenes og singer/songwriter Rebekka Lundstrøm.

UnderStreet 2022

«Kraftverket Scene» i Kulturkammeret Arendal, inngang fra gateplan ved Poppes plass. Gratis inngang.

Spilletider (avvik kan forekomme):
  • 14.00: SiMi
  • 14.30: Rampage
  • 15.00: FakeNews
  • 15.30: Jay Sorrow
  • 16.00: Lokander

Årets UnderStreet-artister

SiMi

SiMi, kl 14

Vi er en duo kalt for SiMi. Det står for begge våre forbokstaver pluss kan oversettes til se meg. Vi produserer egen musikk, som er en god blanding av ballade, soul, jazz, pop, til og med preg av litt filmmusikk. Vi er glade i melankolsk og «ærlig» musikk. Ærlig uten stæsj, naturlig, gjennomført og tilstede. Vi mener at musikk er til for å slappe av. Det er til for å være litt i sin egen verden og det å lytte, drømme seg litt bort fra hverdagen. I tillegg er musikk en god kommunikasjonsform der vi får satt både andre og våre følelser ut i det fri.

Mia Adele Abrahamsen er vokalist i duoen, mens Siddy Kristiane Vibran er pianisten.

Vi har noen låter ute på Spotify og har også nettopp vært i Sverige i deres riksfinale i Imagine for å opptre som gjesteopptreden, som et resultat av andreplassen i Imagine Norway!

Rampage, kl 14.30

Har spilt sammen i ca ett år og spiller thrash metal. Bandet består av Ørjan på gitar, Julian på trommer og Kenneth på bass.

Fake News, kl 15.00

Fake news består av Ørjan på gitar, Marcell på bass, Anders på vokal, Oscar på sax, Rinaldo på trommer og Eivind på keys. De har spilt sammen i noen år og sjangeren er rock!

Jay Sorrow​, kl 15.30

Jay Sorrow er en låtskriver og artist som vokste opp i Søndre Nordstrand i Oslo. Jays sanger er en kombinasjon av både rapping og synging, med en unik rytme og tempo. Som 18-åring ga Jay ut sitt første album Sorrow (2021) som uavhengig artist.

Nå er han på topplistene i Norge med prosjektet Hjorterud Allé. I mai 2022 gikk han ut fra musikkskolen LIMPI med masse ny musikk som han vil utgi i løpet av den nærmeste tiden.

Jay Sorrow har en sterk tilknytning til Arendal gjennom sin fars side, og er stadig på besøk hos familien her i byen.

Jay Sorrow
Lokander

Lokander, kl 16

Lars Lokander er en ung låtskriver fra Sørlandet med for mye/lite fritid. Resultatet blir hjemmesnekra poplåter som lengter etter sommer, kjærlighet og noe godt å drikke. I mai ga han ut sin første EP til strålende kritikk fra sin mor og et par lyttere i Chile.

På scenen har han samlet noen av sine beste venner fra hele landet som tilfeldigvis også er talentfulle musikere.

Det er bare å bli med på festen, Lokander har sommeråpent hele året!