Endelig tilbake til Canal Street! Et av våre aller mest etterspurte band – siden de var her sist i 2009. I tillegg: Hovedscenen utvides med flere artister!

Bo Kaspers Orkester
Siden 1992 har Bo Kaspers Orkester gitt ut 11 studioalbum og tre samleskiver som til sammen har solgt i over  2 miljoner eksemplarer. I 2012 slapp de sitt nye album «Du borde tycka om mig», som er produsert av Christian Walz. Ny plate er på gang.

De har har på over to tiår skapt klassiske låter som «Det går en man omkring i mina skor», «Hon är så söt», «Amerika», «Ett & noll», «Vi kommer aldrig att dö», «Ett ögonblick i sänder», «Undantag», «I samma bil» och «Innan allt försvinner». Deres lett sofistikerte blandning av pop, jazz og latinamerikansk musikk med tekster som skildrer hverdag og relasjoner ble i hjemlandet Sverige belønnet med en Grammis for Årets band 1998.

Bandet har en stor fanskare og er en fest for en enhver stor anledning!
Album som ” Söndag i sängen” i 1993 og braksuksessen ”På hotell” i 1994,  og de etterfølgende  ”Amerika” (1996), ”Kaos” (2001), ”Vilka tror vi att vi är” (2003) og den forrige ”Hund” (2006) har vært publikumsfavoritter.

Bo Kaspers ble dannet i 1991 og består av Bo Kasper Sundström (vokal og gitar), Fredrik Dahl (trommer), Michael Malmgren (bass), og Mats Schubert (tangenter og gitar). I de siste årene har også trompetisten Peter Asplund vært med å satt sitt preg på BKO-soundet og gitt stadige hint tilbake til de første jazzete suksessplatene. Den distinkte bruk av visper fra trommis Dahl på de siste utgivelsene drar også linjene bakover.


Hovedkonsertene tar form – og utvides:

Vi slipper i dag det 4. bandet til hovedscenen 2015 – med Bo Kaspers. Fra før har vi VAMP (torsdag), Bel Canto(ikke bestemt dato ennå) og Beth Hart (us) på fredag. Det tegner allerede til å bli litt av noen hovedscenekvelder.’

Vi utvider i år hovedscenen – både i areal og konsertlengde. Vi jobber sammen med kommunen for å få plassen i hele Peder Thomassens gate – og har positive signaler her. Det vil gi oss mange ekstra publikusplasser og bedre plass til mange flere border og benker – og derfor bedre forhold for publikum. Vi utvider også konsertlengden – ved å sette på 4 band hver kveld (mot tidligere 3). Alle disse skal bli spennende og publikumsvennlige kvalitetsband.
Det betyr altså at vi har hele 4 band igjen å slippe til hovedscenen!

BILLETTER i salg:
Vi har nå både festivalpass og dagspass i salg – med spesielt gode Julegavetilbud!
Billettene elges på Billettervice, Narveen og 7 Eleven.

Bookingstatus pr 16. desember:
Onsdag 22. Juli: VIOLET ROAD på Lille torungen fyr
Torsdag 23. Juli: VAMP  // BO KASPERS ORKESTER (se) – på Hovedscenen Sam Eydes plass
Fredag 24. Juli: BETH HART (us) på Hovedscenen Sam Eydes plass
I tillegg hovedscenen torsdag eller fredag: BEL CANTO
Lørdag 25. juli: JAA9 & ONKL P – hovedscenen Pollen (flytende scene)
Lørdag 25. Juli: KEWIN BOWYER (uk) – Trefoldighetskirken
Alle dager – Jazzprogrammet Arendal sessions: ANNELI DRECKER // CHILI VANILLA