Etter utallige henvendelser må vi bare kapitulere: Violet Road må tilbake! Litt for bortgjemt inne på Kulturhuset på Night sessions i 2013 ble det altfor få som fikk opplevd dette fyrverkeri av et band. Nå får du de i fullt format på hovedscenen fredag 25.juli!

Og headliner til denne konserten er booket og slippes over nyttår – en internasjonal live-act du seint vil glemme!

Tromsøbandet Violet Road fikk sitt virkelige gjennombrudd våren 2013, da de nordnorske livekongene endelig ble hele Norges livekonger. Med deres siste album “Peter Every and His Marching Band”, og et samarbeid med selveste Åge Aleksandersen, gikk bandet rett til topps på iTunes-lista og sendte deres to siste album flere uker inn på Norges offisielle albumliste. Den påfølgende turnéen og festivalsommeren ble møtt av toppkarakterer og trampeklapp fra nord til sør.

For de som ennå har til gode å oppleve bandet, er Violet Road et rede fylt med fire brødre og en vokalist med stemmen utenpå skjorta. Popmusikk, melankolske stemninger, en fandenivoldsk feststemning, vakre harmonier, trekkspill, mandolin, saksofon, tangenter i alle fasonger og en tøtsj av svensk visetradisjon.

Bandet har høsten 2013 igjen gått i studio for å følge opp ”Peter Every and His Marching Band”, som fikk anmeldere til å gå mann av huse og trille intet mindre enn et dusin femmere og tre seksere på terningene. Violet Roads fjerde studioalbum kan ventes våren 2014, sammen med konserter og festivaler i hele landet.

Hovedscenen fredag 25. juli kl 19 – 23.30:
tba // VIOLET ROAD // TBA

Lytting / info www.violetroad.no

Video youtube Can you hear the morning singing

Del på: