Arendalsjenta RAYLEE opptrer på familieshow på Poppes plass fra flytende scene lørdag kveld 25.juli, bl.a sammen med JAA9 & ONKL P.

Arendalsjenta Charlotte Kristiansen – alias RAYLEE – er  booket til Canal Street!  Det skulle nesten bare mangle. På festivalens siste dag arrangerer vi et gnistrende familieshow fra flytende scene på Poppes plass. Vi har tidligere sluppet Jaa9 & OnklP (”Styggen på ryggen” osv..) til denne konserten. Vi lover party!

Charlotte / Raylee er skikkelig i skuddet om dagen. Forrige uke ble det kjent at hun deltar i årets norske Melodi Grand Prix sammen med 10 andre norske artister. Blant de 11 som deltar i den storslåtte finalen finner vi 17 år gamle RAYLEE fra Arendal. På det direktesendte showet i Oslo Spektrum den 14. mars deltar hun med låten «Louder», som er skrevet Andreas Stone Johansson & Ricky Hanley.

Med sin nydelige stemme og sin unge alder til tross, har Arendalsjenta Raylee allerede kommet godt i gang med sin karriere. Hun var kun 8 år da hun først kom inn i musikkbransjen, da under artistnavnet «Lotta». Hun oppnådde stor suksess, ga ut to album og fikk med låten «Hvem Eier» sin største hit og over 2 millioner visninger på Youtube.

I fjor vinter var Raylee med på P4’s Vinterlyd turné, hvor hun sammen med Madcon og Isac Elliott besøkte rundt 10 norske byer i regi av Kreftforeningen.

Det var likevel under høsten 2014 at karrieren til Raylee skjøt i været for alvor.  Hun sjarmerte hele det norske folk, da hun kom helt til finalerundene i NRK-suksessen «Stjernekamp». Både VG og Dagbladet trillet femmere på terningen, etter at hun gjorde fremragende opptredener av Beyonces «Who Run The World» og Gabrielles «Fem Fine Frøkner». Stjernekamp-dommerne mener Raylee har en stemme og et entertainertalent som kan måle seg med både Beyonce og Taylor Swift.

Parallelt med Stjernekamp rakk Raylee også å slippe to singler i løpet av høsten; «Back to Now» og «Wish for you». Begge låter har fått høy radiorotasjon, og sistnevnte er radiolistet både på NRK mp3 og NRK P3. Låtene hennes er ofte fulle av energi, og har en litt klubbet stemning – noe som passer både med tanke på at Raylee ofte selv danser på scenen og i musikkvideoene sine, i tillegg til at den kraftige vokalen hennes kler upbeat` låter, så vel som roligere ballader.

Etter suksess både som barnestjerne og nå i mer voksen alder, ligger alt til rette for at stjerneskuddet Raylee har kommet for å bli – og vi har mye spennende i vente fra denne jenta i fremtiden.