Lady Moscow er trolig Norges råeste liveband – best beskrevet som folk’n’roll. I hvert fall blir det energisk sceneshow og formidabelt whiskybalkanjazzrock. Gjør klart for en real festkonsertpå Buøya lørdag 25. juli! Lady Moscow er nemlig sirkus, folkrock og sigøynermusikk – sydd sammen med talentfull, musisk kvalitet. Dette blir ellevilt!

Barn av Tom Waits
Lady Moscow har blitt omtalt som «uekte barn av Tom Waits med sin introverte eleganse sammenblandet med Gogol Bordellos nesten selvutslettende humør og galskap”.
Bandet er inspirert av så vel østeuropeisk som norsk folkemusikk. For ikke å glemme blues, pop, bluegrass,  rock, americana og whiskybalkanjazzrock. Det er simpelthen et formidabelt kitsch-univers!

Av anmeldere er bandet omtalt som «et forrykende orkester som leverer annerledes og pulserende rockelåter med dristige undertoner fra kabaret og sirkusmanesjen”.
Lady Moscows energiske sceneshow har fått anmeldere til å strø ærestitler som «Norges råeste liveband». Og med sin bredbeinte sjangerdans har bandet fått publikummere innenlands og utenlands til å danse seg svette gjennom natta.

”A story about true love and weather” er Lady Moscows tredje fullengder, og den ble sluppet foran et fullsatt John Dee ifjor. ”A story …” er et konseptalbum bestående av både lekende poplåter og mørke murder ballads. Plata kan skilte med musikalske gjester som blant annet eminente Guro von Germeten. Albumet har fått strålende kritikker, og den høstet blant annet en femmer i Aftenposten under overskriften ”sirkus som fenger”.
Plata er produsert av blant andre Thomas Wang (Heroes & Zeroes, Grand Island) og Peder Jørgensen (Team Me, The Shitzes). Og den befester i høyeste grad Lady Moscow som en solid, egenartet og innovativ representant for den akustiske folk-rocken.
Det er ikke rart at vi gleder oss!