OBS! Bare få plasser igjen – på vakt, rigg, økonomi og servering. Men skynd deg! Bli med på all moroa! Canal Street er en gjeng med hyggelige mennesker – med en ting felles: Vi digger å lage festival! Meld deg på og få med deg all moroa som skjer før, under og etter festivalen!

Var du med i fjor eller har du vært med før? Eller er du helt ny og lurer på hva dette går ut på?  Er du ny i byen? Elsker du musikk? Liker du å jobbe i team? Vil du prøve noe nytt? Her er det plass til alle! Canal Street er helt avhengig av en gjeng på godt og vel 300 frivillige som hjelper, rigger, veileder, ler, fester og svetter sammen. Bli med!: Vi tilbyr frivillig moro, rabatter på billetter, T-skjorter og et unikt samhold i en fin gjeng!

Så dersom du vil svette litt ved å sette opp scener (rigg), treffe mange tørste og glade mennesker (servering), kjøre ting, tang og artister (transport), være med på elleville spillopper for de små (BarneStreet) eller sørge for at artistene også har det bra under festivalen (artistkontakt) er du hjertelig velkommen!

Her kan du lese mer om å være frivillig – hva det innbærer og hvilke oppgaver –  se her

Meld deg på og få informasjon på: frivillig@canalstreet.no

Sommeren nærmer seg!