Vår «artist in residence» Bugge Wesseltoft har invitert med seg et stjernelag til årets Arendals Sessions – festivalen i festivalen. Med seg på laget i kveld har han også Arendals eget stjernelag.

Kl. 19.00 i kveld braker det løs på vår nye scene på Clarion Tyholmen hotel når Bugge Wesseltoft og hans stjernelag holder Arendal Sessions’ åpningskonsert.

Bugge Wesseltoft – en av Norges mest kjente jazzmusikere har for tredje året på rad invitert med seg fantastiske musikere fra hele verden. I år får du gleden av å stitfe bekjentskap med Wolfgang Muthspiel (Østerrike), Dhafer Youssef (Tunisia), Shri Sriram (India), Paolo Vinaccia (Italia) og norske Anneli Drecker. Les mer om de ulike artistene her.

På åpningskonserten i kveld spiller i tillegg våre «egne» lokale musikere; Rasmus Solem (tangenter & Vokal), Tom Rudi Torjussen (trommer/perkusjon), Ole Kristian «Kelly» Kvamme (bass) og André Kassen (saxofon).

Gled dere! Kjøp billetter her