I kveld er det hovedkonsert på Sam Eydes plass – for mange et av sommerens høydepunkt. Det blir skandinavisk musikk av ypperste klasse! Og det er mange billetter igjen… Men kom tidlig!

Vår egen kunstner Espen Mork Dahl har sammen med sitt kreative team dekorert Sam Eydes etter alle kunstens regler. Kommer du tidlig kan du ta inn over deg deres vakre installasjoner, og nyte de fargerike og kunsteriske inntrykkene. Se en smakebit her!

Nytt av året er at publikumsområdet er utvidet, med hele Peder Thommasen gate. Dermed blir det bedre plass, blant annet mange sitteplasser! Og plass trenger vi i kveld, for det er mange som har meldt sin ankomst… Vi anbefaler deg derfor å komme tidlig, allerede kl. 17.30 går Ask på scenen, og da er det fint å ha sikret seg en god plass (kanskje til og med en sitteplass?), og for eksempel et lite glass med noe kaldt i. Da må du forresten kjøpe bong først, og det gjør du enten i forkant på Festivalkontoret på Poppes plass, eller på Sam Eydes plass under konserten.

Inngangen er flyttet til Syrdalens hjørne, og hvis du vil møte godt forbered kan du se på kartet over plassen her. Så kan du gå rett til bongene, og kjekt vise veien til do om noen spør.

Samtidig som Vamp står på scenen spiller Arendal Sessions på kulturhuset, og med hovedkonsertbillett kommer du rett og slett inn gratis på kulturhuset! Det er til og med en egen inngang fra Sam Eydes plass, alt for din bekvemmelighet.

Altså, kom tidlig, husk solbriller og la paraplyen ligge hjemme. Har du ikke billett så KJØP DEN HER!

Program for kvelden:
17:30 Ask
18:45 Bel Canto
20:15 Vamp m/Bjørn Berge
22:00 Bo Kaspers (SE)

Og vil du hjem etter hovedkonserten så går ferjene til Hisøy og Tromøy helt til kl. 03.00, og busser til Grimstad, Eydehavn, Tromøy og Rygene går til 00:15.

Er du klar for mere liv og moro, så tar du turen til Clarion Tyholmen hotel for å få med deg Night Sessions! Dj’s lounge, og jam med Husbandet og Bugge & friends.

Del på: