I dag blir det blant annet jazzpiknik på Lille Skottholmen, en ny runde med Understreet, teater og konsert for barna og ikke minst en skikkelig rockefest på Sam Eydes plass!

På Clarion Tyholmen hotel kan du hver dag kl 11.00 få møte en eller flere av dagens artister, og i dag er det Arendal Sessions artistene Shri Sriram (IND/UK) og Paolo Vinaccia (IT) som holder workshop. Musikere og musikkstudenter kan plukke opp nyttige tips, og dessuten kanskje få en sjanse til å spille med på konsertene om kvelden. Åpent for publikum også, og det er gratis.

For de små starter dagen med aktiviteter og gøy på Kanalplassen kl 11.00, og her blir det også teater. ‘Lykke Klovn’ kommer kl.11 – en gladklovn som liker å prøve nye ting, og som smiler og ler selv om ting ikke bestandig går som det skal. Kl. 12.00 blir det konsert med Tom Rudi Torjussen; «FLYT»- levende, leken og dynamisk musikk som flyter sammen med naturbilder og undervannsfilm. Veldig spennende!

Fra de mørkeste kroker av det solfylte Sørland – direkte fra Lillesands eneste rennestein: Susie & the Spuds – på Poppes plass kl. 13.00. Gratis konsert!

Kl. 14.00 er det ungdommen sin tur. Jonas Alaska og Synne Sanden har tidligere vært med på talentscenen Understreet, i år er det ni spennende og talentfulle artister som får sjansen til å vise seg frem. På hyggelige No9 på Tyholmen. Gratis!

Rett over gaten for No9, altså på Clarion Hotel Tyholmen, blir det ny workshop med jazzpop-trioen Chili Vanilla (med blant annet nevnte Synne Sanden) kl. 17.00. Gratis inngang!

Når klokken begyunner å nærme seg 15.00 er det på tide å sette sjøbein å komme seg ut i Galtesund, til Lille Skottholmen. Pakk piknikkurven (husk badetøy!) og bli med på jazzpiknik med Magnolia Jazzband –  et av de mest «rotekte» norske jazzband. De spiller den genuine, innfødte New Orleans-jazz, som har blues og gospel som utgangspunkt. Dette blir holmefest! Kom i egen båt, eller ta Tromøyferja. Kjøp billett her (ferjebillett ikke inkludert).

Kvelden på Sam Eydes plass står i rockens navn! Vi går hardt ut med talenfulle Klepp – et av årets Understreet artister som har tatt festivalsjef Aronsen med storm. Deretter følger Hedvig Mollestad trio  –  en fantastisk kul blanding av tung rock, blues, bluesrock, frijazz, jazzrock, psykedelia og progressiv musikk! Det må jo bare bli veldig bra! Deretter er det duket for to stjernartister – først ut er Suzanne Vega (US), damen bak superhit’en Luca, og en av de mest brilliante singer/songwritere i sin generasjon. Som om ikke det er nok avslutter vi denne konserten med Beth Hart (US) – en av de aller mest etterspurte artistene de siste par årene. Fantastisk bra live – det kommer til å bli stort. Kjøp billetter til fredagens hovedkonsert her

Billett til dagens hovedkonsert fungerer også som billett til Arendal Sessions på kulturhuset som starter kl. 20.00. I programmet står det at Bugge & co skal spille på Sam Eydes, men sannheten er at de spiller innomhus. Bugge Wesseltoft, Shri Sriram (INS/UK), Paolo Vinaccia (IT). Kl. 21.00 kommer Chili Vanilla på scenen. Du kan også kjøpe egen billett her.

Har du ikke fått nok etter dette blir det selvfølgelig Night Sessions med Dj’s lounge og jam på Clarion Tyholmen hotell fra kl. 23.00 og til s(t)engetid.

Ha en fantastisk festivalfredag!