Også i dag starter vi med BarneStreet kl 11, på en dag som definitivt kommer til å stå i magiens tegn. Vi byr på aktiviteter og konsert for de yngste, og for de voksne er dagen fylt med sessions, jazzbrønsj, workshop og UnderStreet – begreper som kanskje ikke sier deg så mye ennå, dersom dette er din første tur til Canal Street – men som du kommer til å elske! Og på kvelden – oh, la, la! Ask, Bel Canto, Vamp, Bo Kaspers, Pixel OG Bugge Wesseltoft – du tror det ikke før du får se (høre) det!

Barn og barnefamilier kan i dag se fram til årets headliner på BarneStreet; Rasmus og Verdens beste band – slå den! Bandet har vunnet to Spellemannpriser, og i dag tenker vi at de slår til og vinner alles hjerter i tillegg. Etter BarneStreet kl. 11:00 er det konsertstart på Kanalplassen kl. 12:00, og 13:30 er det teaterworkshop med Kristin Blakstad.

Etterpå kan mor og far, selvsagt gjerne i følge med med både barn og besteforeldre, roe ned med litt musikk å bite i – med andre ord jazzbrønsj, med Åsmund Solberg på Poppes plass, før det blir skikkelig rock ‘n roll med Understreet på Kanalplassen kl 14:30. Her møter du unge og lovende band som virkelig har noe på hjertet.

Kl. 11.00 har du en unik mulighet til å møte to av årets Arendal Sessions artister; østerrikske Wolfgang Muthspiel og tunisike Dhafer Youssef. To fantastiske artister som vil fortelle om sin bakgrunn og hva som har ført de dit de er i dag. Veldig spennende! Les om gårsdagens møte her. Gratis, på Clarion Tyholmen hotel. Kl. 14 blir det nytt møte med Pixel, som også spiller på kulturhuset senere på kvelden.

Kl. 17:30 starter konserten du rett og slett ikke kan gå glipp av – det er nesten for godt til å være sant, at vi har klart å samle dette artistgalleriet på en og samme scene: Det unge, vakre og særdeles lovende arendalsbandet Ask er de første til å innta utescenen foran kulturhuset, og de kommer til å skape musikkmagi som får hjertet ditt til å skjelve og sjela di til å sveve. Så vil Bel Canto, Vamp og Bo Kaspers Orkester (SE) i tur og orden ta deg med på den magiske reisen til sommerstjernen – under sol og skyfri himmel. At Anneli Drecker og Bel Canto gjengen vil gjøre reunion på Canal Street er vi rett og slett veldig stolte av! Og vi minner også om at tidligere fyrartist Bjørn Berge har joinet Vamp…. Dette blir konserten du sent vil glemme. Husk at Sam Eydes er større enn noengang, se  kart over plassen her så er du godt forberedt for å orientere deg på stedet.

Samtidig, rett bak hovedscenen skjer det spennende ting. Da fortsetter vi med Arendal Sessions på kulturhuset, med Bugge Wesseltoft, Dhafer Youssef og Wolfgang Muthspiel kl. 20.00. Har du billett til hovedkonserten på Sam Eydes kommer du også inn på kulturhuset med denne billetten!

Kl. 21.30 er det klart for Pixel på kulturhuset. Pixel er et stjerneskudd som virkelig skyter til himmels for tida, med sin lett tilgjengelige, men likevel avanserte, indierockinspirerte popjazz.

For den som fremdeles vil ha mer og føler at kvelden fremdeles er ung – og det regner vi med at vil gjelde opptil flere – er turen til Night Sessions på Clarion Tyholmen hotel ikke tung å gå. Her vandrer du inn i natta sammen med Bugge Wesseltoft og hans venner og gjester, DJ Gøyen og du kommer trolig til å måtte klype deg i armen for å forsikre deg om at du ikke drømmer og at denne dagen virkelig er sann.