Vi kan glede dere med et utrolig kult band til hovedscenen – fredag 24. juli som første band ut! Klepp er et modent og spennende band som spiller tung bluesbasert rock med tydelig progtendenser og metallfeeling. Dette er noe å tenne publikum med!

Klepp er en gruppe bestående av tre unge musikere fra Arendal / Grimstad – området, som alle føler at meningen med livet er å lage musikk. Forankret i rock, blues, soul, funk, metall og folketoner, og med en overveldende trang til improvisasjon, vil Klepp stadig fornye seg selv. Det hele roterer rundt en blå akse, og i den siste tiden har de fordypet seg i jazz og triphop. De arbeider for tiden med sin første plate i studioet til Bård Torstensen.

Gutta stilte på den første Showcasen på No9 i mars og de gjorde et meget godt inntrykk! Stefan Kristiansen aka Enyeto Kotori (Bass og vokal) og Geir Ove Bråthen (vokal og gitar) deler på vokalistjobben og gir oss en form for progressiv stoner/garage rock man sjelden får høre. Man får også mange assosiasjoner som storhetene i Black Sabbath og Soundgarden. Joachim Walle Michalsen styrer trommene på en overbevisende måte.

Vi tror gutta har framtida for seg, og har alle muligheter til å markere seg på den norske musikkscenen. Vi gleder oss til å presentere dem for vårt publikum.

Hovedscenen Sam Eydes plass fredag 24. juli kl. 17.30 – 23.30:
Klepp // Hedvig Mollestad // Suzanne Vega (US) // Beth Hart (US)

Del på: