Hurra! Vi har et knallbra forhåndssalg! Hele 30 % bedre enn i fjor på dette tidspunkt, og da var det jo faktisk det beste forhåndssalget noen gang. Så hva kan vi annet enn å juble litt…

Vi synes jo dette er fantastisk moro, og tar det som et tegn på at publikum liker årets program. Og at Canal Street virkelig har blitt Sørlandets festival! Vi selger også til hele festivalen, alle dagene, – og det er jo spesielt hyggelig.

Bare 100 festivalpass igjen
Faktisk har vi nå bare 100 festivapass igjen, og et par hundre dagspass igjen til hver dag. Dessuten mange konsertbilletter. Så det er ingen grunn til panikk.

Men det er bra å vite for dere som vil være helt sikre på å få skaffet seg billett. Ikke vent altfor lenge.

Og til Kirkegårdskonserten med Ole Paus er nå halvparten av billettene solgt, og de går ut hver dag. Her har vi maksimalt 1400 plasser, det er absolutt totalantall. Denne har vært utsolgt de siste 2 årene et par dager før festivalstart. Så obs obs..

Billettsalg på http://www.billettservice.no/artist/canal-street-billetter/323163?tm_link=tm_featured_attraction_city – dessuten Narvesen og 7Eleven. I festivaluka selger vi også på vårt festivalkontor på Poppes plass, og i døra inn til konsertene hvis det er flere billetter igjen.

Velkommen til festival!