Et nytt spennende glimt inn i våre musikeres liv og røtter. To gode venner med helt forskjellige historier!

Den ene (Wolfgang) fra en kulturell sangglad østerriksk familie, og Dhafer fra Tunisia og som han sier: et sted med ”INGEN KUNST  av noe slag”. En kulturell ørken. Allikevel var han tidlig sikker på at han ville bli musiker. Ikke bare med sang, han ville spille oud.

Wolfgang har en lang akademisk utdannelse i bunn, mens Dhafer ikke leser noter. For ham har scenen vært  klasserommet. De to traff hverandre for 25 år siden i Wien, og har spilt sammen i en lang rekke konstellasjoner.

Publikum fikk høre eksempler på langsom yodling og en felles improvisering over temaet. Det å høre Dhafer strekke ut stemmen  med et sobert gitar-akk,  det er ren magi! Så kom til konsert i kveld  kl. 20 i kulturhuset.

Del på: