Fra før har vi bare sluppet Clawfinger – her kommer 4 flotte artister: Sigvart Dagsland, Real Ones, Adam Douglas og The Main Level. Samtidig settes festivalen i salg!

SIGVART DAGSLAND

Vi er utrolig glade for å kunne presentere Kirkegårdskonserten, – det er alltid en spesiell opplevelse, og Sigvart Dagsland med band på dette fantastiske stedet blir garantert magisk!

Sigvart Dagsland (1963) skriver og fremfører musikk i en melodiøs popstil. Han er populær over hele landet, har utgitt 20 soloalbum, og har solgt over 500 000 plater. Dagsland er blitt nominert til Spellmannspris tre ganger i pop-klassen og vant Spellemannprisen 1990 for albumet Alt eg såg. I 1994 fikk han NOPA-prisen Årets verk for «Stup» og i 2009 fikk han Prøysenprisen. Han har også blitt nominert til Hitawards.

Til Canal Street kommer han med sitt store band, der Torjus Vierli fra Vegårshei ( tangenter) har en sentral rolle.

REAL ONES

I to tiår har Real Ones imponert som et fantastisk liveband og et av landets mest originale band. Overalt som de spiller tar de folk med storm.I februar 1994 holdt Real Ones sin første konsert i hjembyen Bergen. 23 år seinere, 10 album, 2 Spellemannspriser, nesten 1000 konserter i 15 land på 3 kontinenter seinere, er de fem barndomsvennene klare for nye eventyr! De fem er Ivar Vogt, Jørgen Sandvik, Kåre Opheim, Øystein Skjælaaen og David Vogt.

Gruppa, som synger utelukkende på engelsk, lager musikk som kan karakteriseres som folk-rock mot melodiøs pop, men som også er inspirert av psykedelia og orientalsk musikk. Ifølge en anmeldelse hos VG representerer platen Home With The Girls In The Morning et resultat som er …nydelig, helhetlig og melodiøst album av det rustikke, organiske og harmoniske slaget. Real Ones skriver flotte og stemningsfulle sanger fulle av lekre instrumentale detaljer.

Bandet er kanskje inne i sin mest kreative periode noensinne, med 5 album på de siste fem årene, – og et nytt album på gang rett over nyttår. De slipper singler i hele høst. Den nydelige «Hey Junior» spilles nå stadig på en radiostasjon nær deg. Vi gleder oss til å presentere dem på Sam Eydes plass torsdag 26. juli.

ADAM DOUGLAS

Adam Douglas

er opprinnelig en amerikansk artist, bosatt i Norge, som vant Stjernekamp på NRK i 2017. Han vokste opp i Oklahoma. Adam Douglas har et sjeldent særpreg som kjennetegner hans musikk og fantastiske stemmeprakt. Man får fort assosiasjoner tilbake til de ekte americana-, roots-, soul- og bluesrøttene fra hans hjemland. Likevel favner det musikalske uttrykket hans bredt noe TV-publikummet opplevde gjennom NRKs Stjernekamp, hvor han ble hyllet av et samlet pressekorps, publikum og ekspertpanel. Adam Douglas spiller også i bluesbandet Woodleg Odd, som spilte på Canal Street tilbake i 2010.

Vi gleder oss veldig til å oppleve dette talentet på vår hovedscene på Sam Eydes plass fredag 27.juli. Samme kveld avslutter Clawfinger på samme scene!

THE MAIN LEVEL

The Main Level (foto: Tunepark)

Sander, Eric & Alex, som utgjør bergensbandet The Main Level, har på få år etablert seg som et av de mest populære bandene i sin sjanger. Med låter som «My Girl», «Inside My Radio» og «Bombadilla» har de sjarmert et stort publikum. Gutta har de siste årene turnert land og strand rundt, blant annet sammen med VG Lista og P4 Vinterlyd.

De har gitt ut åtte singler og ett album, har fans i hele verden, hatt egen TV-serie på Dplay, spilt på store festivaler som V-Festival i England, blitt nominert til Nickelodeon Kids Choice award og signert management-avtaler i både UK og US. Det har aldri før vært en større buzz rundt The Main Level, og nå satser de alt på å ta karrieren til nye høyder!

Dette er et av de bandene vi har fått absolutt mest spørsmål på fra unge i Arendal! Og de er nå bekreftet til Pollenkonserten lørdag 28. juli! Vi slipper mange flere spennende artister til denne konserten i ukene som kommer…

Canal Street 2018 – Foreløpig program / lineup:

Onsdag 25. juli:
Arendal kirkegård kl 21: Sigvart Dagsland m/ band
Torsdag 26. juli:
Sam Eydes plass (utescenen) kl 17–24: tba – Real Ones – tba – tba
Fredag 27. juli:
Sam Eydes plass (utescenen) kl 17–24: tba – Adam Douglas – tba – tba – Clawfinger (SE/NO)
Lørdag 28. juli:
Pollenkonserten (utescene – 3 scener) kl 17–24: tba – tba – tba – The Main Level – tba – tba – tba

Billettsalg på canalstreet.ticketco.no

Del på: