Enda tre supre artister til Pollenkonserten! Og med de vi tidligere har sluppet – The Main Level, Julie Bergan og Madcon – blir dette en fantastisk stjerneparade!

LISA BØRUD

Lisa Børud fra Arendal spilte inn sitt første album som 5-åring og ble fra da av kristen-Norges store barnestjerne med over 120.000 solgte album. Hun vokste opp i en særdeles musikalsk familie, og sammen turnerte de rundt omkring i hele Norge. I løpet av 12 år ga hun ut 8 album, 2 DVD-er og 2 samlealbum. Hun går nå på hiphop-danselinjen på Bårdar i Oslo. Karrieren tok ny fart i forbindelse med Lisas deltagelse i NRKs Stjernekamp, der hun gjorde stor suksess med en rekke fantastiske sang- og dansenummer. Hun kommer til Pollenkonserten med band og dansere!

HKEEM

Det er ikke noe tvil om at livet til Def Jam Recordings-signerte Abdulhakim Hassane aka Hkeem ble snudd på hodet da han slapp debutsingelen «Fy Faen»! Låta har nå imponerende 29 millioner streams på Spotify, der den havnet på viral-listen i 12 land, for ikke å snakke om topp 10 på den globale viral-listen!

Hkeem (foto: Ousu Leigh)

I sommer fulgte han opp suksessen med sin andre singel «Urettferdig», en ballade gjestet av en av Norges mest etablerte r’n’b artister, Unge Ferrari. Der viser Hkeem en ny og sårbar side som artist – en artist som helt sikkert vil prege den norske musikkscenen i lang tid fremover. Etter en hektisk festivalsommer og VG-lista turné er Hkeem nå aktuell med både sin første headlinerturné og sin tredje singel «En som meg», en ny up-tempo smash!

NICO D

Er Norges fremste reggae-ambassadør med sin nr 1. Hit på Jamaica «Ruff Times» feat. Jah Mason.   Etter mange år som gjesteartist for rappere i Norge (Jaa9&OnklP, El Axel, Tungtvann, etc) etablerte Nico D seg utover 2000-tallet som egen artist. Han ga ut albumet «To The World» sammen med Admiral P i 2009, og etter mye hardt arbeid og markedsføring gikk singelen hans «Ruff Times» med Jah Mason helt til topps på de Jamaicanske hitlistene. En milepæl for en norsk reggea artist!

Nico D

Nico har spilt over hele Norge, inkludert de største festivalene. Han har og spilt på de største reggea-festivalene i Jamaica, og turnert Frankrike med Jah Mason. Nico jobber nå med et norsk prosjekt. Samtidig slipper han engelskspråklige singler og samarbeider med internasjonale artister på løpende bånd.

JAH ARK

Et av Skandinavias aller beste «sound system». Med sin miks av klassisk roots-reggae, massive dancehall-tunes og egne dubplates av høy internasjonal klasse, ligger alt til rette for en massiv reggaekveld som du bør få med deg! Jah Ark Manifest har spilt og promotert reggae i Oslo siden 1999, og har bygd seg opp et solid rykte som premissleverandør av ektefølt live reggaemusikk. Hvis du ennå ikke har vært på en real JAM-kveld i regi av Jah Ark Manifest er det bare å glede seg.

Lørdag 28. juli: Pollenkonserten (utescenen – 3 scener) kl 17 – 24:

tba – tba
Lisa Børud – The Main Level – Hkeem
Julie Bergan – Jah Ark & Nico D – Madcon

Billettsalg her