Vi har gleden av å presentere et par av Sørlandets aller beste artister på Pollenkonserten lørdag 28. juli! Den trenger en solid dose voksent krydder…

Vi kompletterer med dette Pollenkonserten med Bård Rannekleiv Band sammen med Solveig Andersen! Vi synes rett og slett konserten trenger litt voksent krydder i form av sjelfull soul og sugende blues! Vi lover en fantastisk musikkfest for alle!

Riktignok henvender konserten seg primært mot unge. Men det er jo viktig at også foreldrene og de godt voksne trives og koser seg. Og det kan vi garantere med to av Sørlandets aller beste artister – ute på båtscenen fra Boy Leslie.

Bård Rannekleiv band består av tre særdeles spilleglade og erfarne Arendalsmusikere som byr på heftig blues ispedd kraftige doser rock og soul i beste Memphis-tradisjon. Det dukker også opp noen funky New Orleans-groover der anledningen byr seg! Besetningen er Bård Rannekleiv på vokal og gitar, Geir Emanuelsen på bass og koring, og Tor Anders Stadheim på trommer og koring. Suverene Rasmus Solem styrker laget ytterligere på tangenter og koring.

Bård & Co tolker låter av B.B King, Tony Joe White, Eric Clapton, Elvis Presley, John Hiatt, Reverend Horton Heat, Van Morrison, Johnny Jenkins, Solomon Burke, JJ Cale, Otis Redding, m.fl.

Vi har for anledningen koplet bandet med Arendals egen souldronning Solveig Andersen. Hun albumdebuterte i 2017 med «Satisfied with sensible shoes». Til overveldende kritikker og en totalt utsolgt lanseringskonsert i Arendal kulturhus. Og hun fulgte opp med en gnistrende konsert på Canal Streets hovedscene samme sommer.

Solveig Andersen (Foto: Mona Hauglid)

Solveig Andersen på hovedscenen under Canal Street 2017 (Foto: Mona Hauglid)

Solveig har vært fast vokalist i Arendal Big Band siden 2002, og spilt med utallige forskjellige musikere siden slutten av 90-tallet. Sammen med Bård Rannekleiv band garanterer vi en stor musikkopplevelse.

Og for en fantastisk musikkfest dette blir!  Pop, reggae, hiphop,  blues, rock og soul:
POLLENKONSERTEN
Canal Street lørdag 28. juli, Pollen kl. 16.30–23.30
1630 Parade // 1700 Lisa Børud (A) // 1740 Bård Rannekleiv band (C) // 1820 The Main Level (B) // 1910 Jah Ark & Nico D (A) // 2000 Bård Rannekleiv & Solveig Andersen (C) // 2030 Julie Bergan (B) // 2120 Hkeem (A) // 2210 Madcon (B)
(omtrentlige konserttider)

Scene A: På land innerst i Pollen v/ Gabriel Scott-statuen
Scene B: På Kanalplassen
Scene C: Boy Leslie v/ Madam Reiersen

Billettsalg her

OBS: Vi har særlig gode billett-tilbud til familier – prisnivået er ellers ganske lavt slik at alle kan delta på festen. De to foregående årene har det vært 4-5000 publikum, vi venter i år betydelig flere!

Del på: