Billettsalget går strykende! Juliværet skal bli knall – og Canal Street byr på deilige opplevelser tett i tett! Vi gleder oss! 4 dager med festivalsus & utrolig mange fine konserter:

Onsdag 25. med Street Parade & BarneStreet, Tønes på Merdø, Sigvart Dagsland på verdens vakreste kirkegård, bokbad med Tore Renberg & Tønes, powerjazz med Bushmans Revenge, jam sessions m.m.

Torsdag 26. – heidundrandes festkonsert med Kim Larsen & Violet Road, Simen Lyngroth, Real Ones og den fantastiske bluesgitaristen og sangeren Marie Kristine Dale på hovedscenen Sam Eydes plass, – pluss Camilla Haug med band og gnistrende Elephant9 på hotellet. Pluss pluss..!

Fredag 27. – rockedag på hovedscenen med Clawfinger (!), 10cc, Janove, Adam Douglas og Underwing. Det blir fett! Mange andre flotte konserter både på Clarion hotell og Bankgården, Ellevilt Badeparty med BarneStreet i Gjestehavna m.m… 🙂

Lørdag 28. – selveste Pollenkonserten med 9 artister på tre scener! Julie Bergan, Madcon, Hkeem, The Main Level, Lisa Børud, Nico D, Jah Ark Manifest, Bård Rannekleiv & Solveig Andersen. Det blir stinn brakke i Pollen! Og på Tyholmen Clarion Hotel: jazz i særklasse – Inger Marie Gundersen med fett band og albumrelease; Ellen Andrea Wang trio – en opplevelse! Dessuten Street Parade, BarneStreet og nattlige sessions!

Program og billetter finner du her!