Barnestreet er barnas Canalstreet, med en hel haug med gøyale aktiviteter for barna! Tradisjonen tro stilte det lokale bandet «Bare Barn Band» opp på Kanalplassen etter at paraden var avsluttet. Bandet, som har vært på Barnestreet flere ganger tidligere, består av og med Leif Magnus Lilleaas på gitar, Rasmus Solem på keyboard, Dag Tynes på trommer, og Ole Kelly Kvamme på bass. Alle bandets medlemmer er allsidige musikere, og har engasjement utenom dette bandet.

Bandet startet opp med kjente og kjære barnesanger som «Napoleon med sin hær» og skapte umiddelbart en god stemning blant små og store mennesker som hadde tatt turen til byen. Voksne og barn sang med på sangene, og da Tynes inviterte publikum til å sette seg foran, ble det fort fylt opp.

Bandet fortsatte å underholde og spille, og inviterte endatil publikum med til salsadans, noe som ivrig engasjerte folket som hørte på. I år som i fjor skapte musikerne magi for store og små tilhørere og det ble danset og sunget fra begynnelse til slutt. Moro – magi – mennesker – musikk.

Camilla
Foto: Birgit Fostervold

Se alle bildene:

BarneStreet onsdag 2018