I dag holdt BarneStreet til på Teaterplassen, og den koselige parken lokket til seg barnefamilier som nøt alt den hadde å by på. Barna fikk prøve mange forskjellige aktiviteter, blant annet ringkast og midlertidige tatoveringer, for ikke å snakke om at de fikk kaste våte svamper i ansiktet på voksne. Spredt rundt i gresset lå også store metallbokstaver som tydeligvis var veldig morsomme å leke med og på. Formiddagen var med andre ord fylt med lek, latter og moro, og god stemning lenge før dagens barnekonsert begynte.

Underholdninga på BarneStreet i dag besto av Tomas F Band. Så snart de kom på scenen flokket ungene til. Tomas F band består av Tomas Fianbakken, Geir Emanuelsen, Rebekka Lundstrøm og Ottar Vigerstøl. De finner på masse spillopper og har en unik evne til å få med seg barna på alt. Denne gangen besto disse spilloppene blant annet av å la barna få spille på gitaren og å poppe popcorn på scenen til den heldige vinneren av en spennende stollek. I tillegg erklærte Tomas at han skulle lage banansplit, og tok fram både krem og bananer. Mesteparten av denne kremen havnet ganske raskt på hodet til hans og ble der mens han sang en sang om å bestille banansplit. Bandet spilte ellers masse store rockeklassikere, både på engelsk og norsk. Blant disse var “Smoke on the Water”, “Eye of the Tiger”, “Hode, Skuldre, Kne og Tå” og “Haba Haba”. Det ble generelt en stor suksess, og det er ingen tvil om at barna elsker Tomas F Band!

IM K
Foto: Elin Solbø Sunnarvik

Se flere bilder fra Elin og fra Bjørg Fossli her:

BarneStreet torsdag 2018