Nok en herlig dag, nok en herlig BarneStreet, denne gangen på Bystranda og i kompaniskap med Den Fantastiske Barnekunstfestivalen. Den intense varmen gjorde sitt for å holde folk nedi vannet, både på selve stranda og det store bassenget. Det var i tillegg satt opp et lite barnebasseng på land. Men selv om mange følte for å avkjøle seg var det full aktivitet på land også, der barna fikk delta i en haug med ulike aktiviteter. Noen tegna og andre lagde småbåter som de prøvde ut i ei lita renne. Ellers var det blant annet et par bøtter med vannete leire man kunne leke med, og på brygga lærte barna å kaste ut livbøyer. Det var med andre ord mye som foregikk.

Konsert ble det selvfølgelig også i dag. Harvey Steel Show skal spille på hovedscenen senere i kveld, men først skulle barna få sin del. Den fargerike gjengen fra Jupiter med like fargerike kostymer holdt et variert show. Humoren og teksten gikk nok til tider litt over hodene på barna, men det de ikke skjønte lo foreldrene godt av. De små syntes uansett de var veldig morsomme. Spesielt da “Kremtopp”, en spretten type med en veldig spesiell hatt, la seg ned og latet som han sovna, så bandet måtte spille og synge en “våkne opp”-sang – med hjelp fra barna naturligvis. Som avslutning sang de at de måtte tilbake til Jupiter, og alle klappet dem vel avgårde.

IM K
Foto: Elin Solbø Sunnarvik, se flere bilder på flickr:

BarneStreet fredag