BarneStreet har tradisjon i å skilte med proffe band og gode musikere når de arrangerer konsertfest for de minste. Lørdagens arrangement i Bankgården var intet unntak!

I Bankgården var det først Johannes Bohun og Peter Stavrum Nielsen som kaller seg «Curryworst Brothers». De lager musikk ved å slå på ting, inkludert egen kropp. De fikk med seg publikum og det ble en utrolig god stemning i det fulle lokalet. Både små og store lo, sang og dansa til rytmene. Sluttnummeret deres var «Dovregubbens hall», der de brukte små ringeklokker som var innsydde i kjeledressene til å skape den ekstra godlyden.

Andre band ut var «Good Time Charlie» og de klarte å holde på stemninga og gleden i lokalet. De er et Rythm&Bluesband fra Førde og Bergen som består av Arle Hjelmeland, Morten Skage og Einar Olsson. I tillegg hadde de med seg en av Norges beste gitarister, nemlig Kjetil Grande fra Kristiansand. Arle Hjelmeland sang på Førdedialekt og brukte språk både som humor og musikk. Musikken og tekstene fenga både voksne og unger og flere av ungene lo, sang og rocka så popcornet spruta.

Lokalet var akkurat passe fullt og alle koste seg. Foruten de to musikkinnslagene var det som vanlig en masse morsomme aktiviteter for ungene!

Tekst og bilde: Bjørg F
Se flere bilder på flickr:

BarneStreet lørdag 2018