Programendringer: Arendal Big Band kommer inn for Vazelina Bilopphøggers på hovedscenen fredag! Høggera flyttes til Pollenkonserten lørdag, og rapperen Kamelen får egen klubbkonsert «In da club» onsdag sammen med Ladnera48.

(foto: Grete Helgebø, Arendals Tidende)

Av ulike årsaker har vi måttet gjøre noen endringer i programmet. Snøballen begynte å rulle da våre samarbeidende restauranter i forbindelse med Pollenkonserten lørdag 27. juli ønsket seg et ordentlig «voksent» band sammen med alle de mer unge bookingene. Ønsket var rett og slett så sterkt at vi ikke helt kunne la være å gjøre noe med det.

Vi klarte å flytte Vazelina Bilopphøggers fra fredag til lørdag, og restaurantene var mer enn happy! Dette blir jo både nostalgisk og stor humor, og strålende feststemning. Men dermed fikk vi et hull i fredagens konsert på Sam Eydes plass; hvem skulle fylle dette? Etter Arendal Big Band sin mega-suksess i kulturhuset nylig, var imidlertid ikke valget så vanskelig. Dette er et knallbra orkester med strålende vokalister og skikkelig partystemning – altså midt i blinken for fredagskonserten!

For å gjøre plass til Vazelina måtte vi også flytte en artist fra lørdagsprogrammet, og valget falt på Kamelen, som vi da kunne kople opp mot arendalsrapperne i Ladnera48 – og lage en egen hip-hop klubbkveld på Bankgården onsdagen. Vi får nå presentert disse lovende unge rapperne fra Arendal, og samtidig skape et eget hip-hop klubbkonsept! I Bankgården har vi fra før annonsert en litteratur-/ musikkveld med Levi Henriksen (torsdag), en rockedag med Camp Abby og Rockebandet Ændal (fredag) og en countrykveld med Country Heroes og The Northern Belle (lørdag).

Arendal Big Band

Under ledelse av Audun Dertz har Arendal Big Band gledet publikum i årevis, blant annet med ambisiøse satsninger der de covrer rocke- og popstjerner som Michael Jackson, ABBA, Beatles, The Rolling Stones, Jimi Hendrix og Elvis, og nå sist våren 2019 Bruce «The Boss» Springsteen. De har låtutvalget inne, for å si det sånn! I 2014 imponerte de stort på Canal Street i samarbeid med Bugge Wesseltoft og hans Arendal sessions på kulturhuset.


CANAL STREET 2019 – foreløpig line-up

Onsdag 24. juli

Merdøkonserten: Vamp
Kirkegårdskonserten: Kari Bremnes
«In da club» hip-hop i Bankgården: Ladnera48Kamelen
Jazzhotellet Clarion Tyholmen: Karl Bjorå’s ApertureRymden (NO/ SE) – Bugge Wesseltoft, Magnus Öström, Dan Berglund

Torsdag 25. juli

BarneStreet på Kanalplassen: Bare Egil Band
Hovedscenen Sam Eydes plass: Halie / Black Debbath / Gåte / deLillos
Jazzhotellet Clarion Tyholmen: Dream – Paolo Vinaccia, Eivind Aarset, Ståle Storløkken
Bokbad & konsert i Bankgården: Levi Henriksen og Babylon Badlands

Fredag 26. juli

Bratteklev skipsverft: Hot Club de Norvège
Hovedscenen Sam Eydes plass: Arendal Big Band / Luke Elliot (US) / Phil Bates performs ELO music (UK) / Boney M feat. Liz Mitchell (Jamaica/UK)
«Headbangers’n’Mash» hardrock i Bankgården: Camp Abby / Rockebandet Ændal
Jazzhotellet Clarion Tyholmen: Decoy / Lars Andreas Haug band

Lørdag 27. juli

Pollenkonserten: I am K / Andrew Ripper / Razika / Vazelina Bilopphøggers / ISÁK / OnklP / Nico & Vinz
«Roser & Tistler» country i Bankgården: Country Heroes / The Northern Belle
Jazzhotellet Clarion Tyholmen: Arild Andersen Group – Arild Andersen, Marius Neset, Helge Lien, Håkon Mjåset Johansen

BILLETTER FINNER DU HER!