Cornic er en 21 år gammel produsent, beatmaker og rapper basert i Oslo. Han er kjent for sin smittsomt høye energi – moshpit kan ikke utelukkes!

Cornic henter inspirasjon hovedsakelig fra fransk cloud trap, skandinavisk hip-hop og US rap. Det siste året har han laget musikk hos Jungle Studio sammen med blant annet Missss S, og er aktuell med sin nye singel «Nætta».

Det satses seriøst på musikken og han håper å kunne gjøre den til en fulltidsjobb.

SAMLESIDE UNDERSTREET

Det er ennå ikke for sent å melde seg på årets UnderStreet, talentscenen for Canal Street! For å melde deg på talentscenen må du være bosatt i Agder eller Telemark og være mellom 15 og 25 år. Du kan melde deg på alene som soloartist eller som et band. Send en demo eller lydfiler til talentscenen@gmail.com – senest innen 1. juni 2019.