Lüdo er et relativt nytt band på den lokale musikkscenen på Sørlandet, men dette hardcore punkbandet er kjapt på vei oppover i rekkene!

De har spilt inn tre singler, hvorav den første, «Heard It All before» allerede er ute, og gjør det meget bra på Spotify. Konsertene beskrives som energiske, underholdende og hardtslående – det skal med andre ord godt gjøres å stå stille under et liveshow!

– Martin Morsund, 19
– Sebastian Barøy, 19
– Adrian Neykov, 17
– Kristoffer Kile, 17
– Gabriel Sæther, 17

Lüdo

På Facebook // På Spotify

SAMLESIDE UNDERSTREET

Det er ennå ikke for sent å melde seg på årets UnderStreet, talentscenen for Canal Street! For å melde deg på talentscenen må du være bosatt i Agder eller Telemark og være mellom 15 og 25 år. Du kan melde deg på alene som soloartist eller som et band. Send en demo eller lydfiler til talentscenen@gmail.com – senest innen 1. juni 2019.