Konsertprosjektet «Dream» går som planlagt på jazzhotellet torsdag kveld, etter Paolo Vinaccias eget uttalte ønske. Han foreslo selv sin erstatter, vennen og kollegaen Audun Kleive.

Audun Kleive er en norsk jazzmusiker, trommeslager og perkusjonist som har gjort seg gjeldende i en rekke sammenhenger. Han har vært en sentral aktør innen flere ulike stilretninger i norsk jazz siden 80-tallet, men har også samarbeidet med artister innen andre sjangre og medvirket på over 100 plateinnspillinger. Han har gjestet Canal Street tidligere; som deltager på Bugge Wesseltofts «Arendal Sessions» i 2013, og med sin bror Iver Kleive under bestillingsverket i Trefoldighetskirken i 2011.

Med seg på scenen har han som tidligere omtalt Eivind Aarset og Ståle Storløkken. Vi ser frem til en magisk musikkopplevelse i Paolo Vinaccias ånd.

Foto: Svíčková, Wikimedia Commons