Det var god stemning og mye latter å spore blant publikum da Egil Hegerberg og hans enmannsband, Bare Egil Band, entret scenen på BarneStreet torsdag.

Allerede en time før konsertstart hadde mange funnet seg godt til rette i trappene på Kanalplassen. Forventningene var tydeligvis store til Bare Egil Band og publikum ble ikke skuffet.

Utstyrt med rødstripet heldekkende badedrakt, gule armringer og selvsagt badering entret Egil scenen, klar for å underholde både store og små i sommervarmen. Og det var lett å få med seg de flere hundre fremmøtte. Med sin enkle humor og alvorlige fremtoning kunne Egil opplyse de små om hvorfor det ikke er lurt å ha bæsj i skjegget eller hvor farlig trapper kan være – har du for eksempel tenkt over at det finnes minst tre velkjente sanger om konsekvensene av å falle i trapper?

Hos det voksne publikum vakte klassikerne «Arne» og «Sko» stor begeistring. Egil Hegerbergs evne til å blande politisk satire inn i låtene sine kom også til syne i låta om Arendalsuka, til lett humring blant mange. Iblant var gjerne smilene større hos de voksne enn barn.

Egil og hans enmannsband bidro godt til at det ble nok en dag med mange ivrige besøkende på Barnestreet. For småbarnsfamiliene kom virkelig strømmende til BarneStreet for å spise popkorn, bygge barkebåt og hoppe i hoppetauet – blant annet. Applausen og antallet som stod i kø for ta selfie med Egil – både med og uten barna – tydet på at i hvert fall fedrene var godt fornøyde med turen til byen i dag.

Også Egil Hegerberg kan man se mer av. De fra publikum som gjenkjente mannen fra blant annet Hurra Torpedo, kan også se han opptre på Sam Eydes plass sammen med resten av gjengen i Black Debbath torsdag kveld. Der vil nok det være flere fedre fra dagens BarneStreet-konsert være tilstede også.

Tekst: Marie G. Eide
Foto: Gro Kals

Se dagens bilder her!


2019 - BarneStreet - Torsdag