Barnestreetparaden startet rett over 11, og det hadde møtt opp mange barn for å være med i den! I år var undertegnede med å gikk i paraden sammen med min sønn på 5 år, og det var veldig stas!

Første stopp var i Pollen mens bandet spilte «When the saints go marching in» med mange lyttende publikummere som klappet og sang med på sangen som ble spilt. I selve paraden var det masse musikkglade små som store, og mange smil! De flotte musikantene underholdt med blant annet ABBA-låter og andre sanger helt fram til Kanalplassen, der de spilte et siste nummer til stor glede for alle de fremmøtte.

Bare barn band

To flotte Canal Street-jenter var konferansierer og ønsket oss velkommen til å høre på Bare Barn Band. I år som i fjor startet de med å spøke med publikum, og satte i gang med å spille kjente og kjære barnesanger. Det er en lett, leken og ledig tone både over sangene, og tonene artistene serverer. De fikk lett med seg fire spreke mammaer som danset til «Hode, skulder, kne og tå». 😊 Ellers spilte de fire dyktige artistene mange engasjerende låter hvor både barn og voksne hev seg uti musikk-magiens verden!

Tekst: Camilla
Foto: Marius Holthe Riis

Se alle bildene på flickr:


2019 - BarneStreet - Onsdag
Del på: