VENNER! Vi tilbyr som vanlig DJ-lounge for de som ønsker å gå inn i natten med et musikkspor av groovy rytmer – denne uka går ingen og legger seg før de må! Hva er vel bedre enn å kunne avslutte en heit festivaldag med å synke ned i en dyp sofa med noe deilig leskende fra baren? Kanskje ta noen dansesteg? Det blir muligheter for det også!

I barområdet mellom hotellresepsjonen og kongressalen er det egen loungeavdeling der DJer herjer. Her treffer du noen av de absolutt mest rutinerte platesnurrerne Arendal har å by på, gå ikke glipp av det!

Torsdag er det Canal Streets egen DJ Thomace som står ved miksepulten. I sine glansdager – ikke at de er forbi! – spilte han på stort sett det som finnes av rockesteder i hovedstaden. Ryktene går også om at en ikke ukjent herremann med fast tilholdssted litt lenger borte på kaia svinger innom..!

Fredag er det radarparet DJ Ellen og DJ Pål som står for showet. Ellen er også kjent som «Grand young Lady of Canal Street». Hun er veldig gla i 80-tallet, så legg igjen stiletthælene hjemme..! Med seg har hun ingen ringere enn Pål Koren Pedersen, jazzmann med sans for Police og andre perler.

Lørdag er det som tidligere nevnt djTubbs og DJ Desmond som holder koken gående.

Dans deg gjennom Canal Street nettene i DJ-loungen!