På torsdagens BarneStreet var det duket for skikkelig rockeshow med Tomas F Band!

Bandet består av Tomas Fianbakken på gitar og vokal, André S. Stenersen på bassgitar, Rebekka Lundstrøm vokal og Ottar Vigerstøl på slagverk. De erfarne musikerne er nok kjente for mange musikkinteresserte arendalitter gjennom ulike bandkonstellasjoner, Lundstrøm var blant annet support for Hellbillies på Moringen forrige uke.

Vokalist/ene gikk ut blant de små publikummerne flere ganger for å rocke spesielt for dem – med en helt knall sceneinnlevelse, Tutti Frutti-strø som fløy og ivrige barn som spiste godt. Fianbakken viste også fram kunster ved å spille med gitaren bak på ryggen! ?

Med sangen «Haba haba» dro bandet med seg både barn og voksne, og det ble et engasjerende livlig innslag!
Midtveis i konserten delte bandet ut gitarer og andre spilleinstrumenter til barna, og flere unger hev seg med og danset og spilte luftgitar.

Med låta «Smoke on the water» får bassisten André S. Stenersen og trommisen Ottar Vigerstøl vist sine ferdigheter! Lundstrøm har en heshet og ro over stemmen sin i sangen «Eye of the tiger» som ga selve låta et nytt liv.

Husk at den gratis og fantastiske Barnestreet-festen fortsetter med masse gøyale aktiviteter og et nytt musikalsk innslag på lørdag, med operasanger Ingrid Vetlesen og forestilling med GNIST – fra klokken 11 på Teaterplassen. Håper på å se mange der!

Tekst: Camilla Haugen
Foto: Thomas Jensen

Flere bilder på flickr:

2019 - BarneStreet - Fredag