Vi viderefører rockesuksessen fra 2019 med Headbangers Mash: Rockebandet Ændal blir med allerede annonserte Underwing på Bankgården torsdag 23. juli! Dette er rock som det bør spilles – eksplosiv høyoktan, fort, rått og hardt!

Rockebandet Ændal er et norsk, hardtslående, metalband med opprinnelse fra Arendal, bestående av medlemmer fra band som Stonegard, Bulk, Benea Reach og YTO. Bandet har etter sin oppstart i 2008 satt en ny standard med sine legendariske sceneopptredener med full klikkings og blodsmak i munnen! Dette fyrverkeriet av et live-band har høstet mye ros for sine utgivelser og konserter, med en sømløs blanding av metal og mørk stonerrock med elementer fra hardrocken, og med norske tekster. Forbered deg på en sann fest av brutal energi, med fullt trøkk og massivt lydbilde!

Bandet skriver selv:
«Ikke bare er bandnavnet tatt fra Norges hardeste by, Arendal, men alle medlemmene er ekte Æ’ndalitter som er oppvokst på trusler, vold og fyll. Bandet har også den uoffisielle norgesrekorden i å spille på den nå nedlagte Hovefestivalen flest ganger, da de var det eneste bandet som ble invitert til å spille der hele fire år på rad (2010-2014).»

Rockebandet Ændal er snart aktuelle med ny musikk. Før sommeren 2019 slipper de en ny EP, med fire hardtslående låter som viser bandets svært gode evne til å koke opp gamle rocketriks til ferske og moderne uttrykk med overdrevet volum, groove og samspill.

«experiencing Rockebandet Ændal live is simply like receiving a good beating»
– The Goose, 2018

Gjenopplev fjorårets Headbangers’n’mash her; bildene kan du se nedenfor:
2019 – Rockebandet Ændal

Rockscenen «Headbangers’n’mash» i samarbeid med Arendal rockklubb
Bankgården, torsdag 23. juli kl 22–02

Underwing // Rockebandet Ændal

BILLETTER FINNER DU HER

Del på: