Canal Street legger ned Pollenkonserten, og satser i år i stedet på nyvinningen CS-vorspiel med Sigrid 7. juli.

Etter fire år er Pollenkonserten historie. Det var spennende år med store satsinger på to-tre scener i og rundt Pollen, i et samarbeid med 12-13 restauranter og med bistand av Havnevesenet. Konserten ble til som en satsing for ungdom og unge voksne, primært i etterkant av at Hovefestivalen gikk konkurs og i et forsøk på å møte et behov hos de unge.

Og fire fine år har det vært, med mange flotte artister og konserter! Du kan mimre om de to siste årene her: 20192018

Konseptet har bygget på en tanke om en flergenerasjonskonsert, hvor ungdom og voksne skulle oppleve Arendal sentrum og konsertopplevelser sammen, men da også med alkoholservering innenfor trygge rammer. I samarbeid med restaurantene rundt Pollen har vi kunnet lage et sammenhengende festivalområde, der Canal Street har søkt en felles skjenkebevilling på vegne av restaurantene, og ikke selv hatt bevilling. Etter vårt skjønn har dette gitt positive fellesopplevelser for ungdom og voksne, selv om sikkert noen også har reagert negativt på det.

Canal Street har dessverre tapt penger på denne satsingen hvert år, til tross for ulike grep for å styrke økonomien. Når vi som festival fortsetter å tape penger på satsingen kan vi dessverre ikke lenger forsvare denne konsertformen, noe vi selvsagt beklager. Vi vil benytte anledingen til å takke våre samarbeidspartnere gjennom disse årene.

Imidlertid har vi alltid i vår historie satset på nye scener og arrangementer. Det er en av våre sterkeste verdier: fornyelse og overraskelse. Så også denne gang:

7. juli går vårt store Canal Street vorspiel av stabelen på Bryggebyen, Krøgenes! Spektakulært ute ved fjorden i et område under full transformasjon fra skipsbygging til boligområde:

SIGRID-konserten med to fine supportartister: MOYKA og Arendals egen TORINE.
Dette blir en mega-opplevelse for ungdom og voksne!
Billettsalget er i gang

Canal Street ønsker å takke Arendal Fossekompani / Bryggebyen og Sparebanken Sør / Sørmegleren for anledningen og støtten til å kunne arrangere denne konserten til glede for alle i regionen!
Del på: