Vi velger å avvente nye slipp fremover, men det betyr jo ikke at vi ikke kan kose oss med god musikk!

Ukas karantenetips handler om det lokale bandet Underwing. I 2017 vant de Talentscenen, og fikk med det plass på hovedscenen i 2018, som support for ingen ringere enn 10CC og Clawfinger..! Den konserten «naila» de, for å si det sånn, og i kveld sender de opptaket – som aldri er blitt vist før – på veggen til sin facebookside. Underwing, altså, i kveld, rett inn i DIN stue!

PS: Om de er ukjente for deg, kan du lese omtalen i forbindelse med årets festival – de kommer nemlig tilbake, denne gang på rockscenen i Bankgården 23. juli. Ta også en titt på videoen nedenfor, og sett alarmen på i kveld klokka 21!

PS: Følg oss på Facebook, vi tipser stadig om gode musikkopplevelser i disse livestream-korona-tider.