Vi feirer — som de fleste nok har fått med seg! — 25-årsjubileum i år, og vil gjøre alt for at flest mulig kan få ta del i våre flotte konsertopplevelser i slutten av juli. Vi kommer derfor til å gjennomføre et omfattende og trygt opplegg med hurtigtesting av alle som vil på konsert og som ikke har grønt koronapass.*

Vi vil da scanne både billett og koronapass ved inngangen. Slik kan alle som vil få komme på festival, med en god og trygg følelse! Dette er også i tråd med regjeringens opplegg for å kunne åpne Norge, og la mange kunne ta del i konserter og kulturarrangementer.

Testingen vil foregå i et provisorisk testsenter — i eller nær Arendal sentrum — over flere timer på dag- og ettermiddagstid, slik at folk kan ta test og få svar i god tid før konsert. Dette vil være et tiltak hver dag under festivalen, siden testene kun er gyldige i 24 timer. Med negativ hurtigtest vil man få grønt pass* og kan gå på konsert.

GRATIS: Det er verdt å merke seg at det er gratis å teste seg!

Vi holder nå på å inngå avtale med profesjonell aktør for gjennomføring av hurtigtestene, og vil komme tilbake til konkrete detaljer rundt dette så snart alt er helt klart.

* Man får grønt pass minst tre uker etter å ha gjennomført første vaksinasjon, ev. at man har hatt covid-19 i løpet av de siste seks måneder.

(foto: Espen Wang Johannesen)