For å slippe inn på konserter under årets festival kreves både billett og grønt koronasertifikat. Canal Street vil gjennomføre et omfattende opplegg med hurtigtesting av alle som vil på konsert og som ikke ennå har grønt koronasertifikat. På denne måten kan alle som vil få gå på festival, med en god og trygg følelse!

Dette er i tråd med regjeringens opplegg for å kunne åpne Norge og la mange kunne ta del i konserter og kulturarrangementer.

Vi har inngått avtale med profesjonell aktør, Medic Sør, for gjennomføring av hurtigtestene. Dette vil foregå i et testsenter — hver dag under festivalen. Testsenteret blir ved årets hovedscene ved Bryggebyen Vindholmen, med åpningstid over flere timer på dagtid og ettermiddagstid slik at publikum kan ta test og få svar i god tid før konsert. Med negativ hurtigtest vil man altså få grønt koronasertifikat og kan gå på konsert.

Det er verdt å merke seg at dette er et gratistilbud!

Du finner informasjon om korona-hurtigtesting ved å klikke her

Del på: